O cameră de supraveghere a surprins imagini cu Luiza Melencu, tânăra din comuna doljeană Dioşti, care a dispărut pe 14 aprilie, în drum spre Caracal, luată la ocazie de Gheorghe Dincă.


Camerele au înregistrat-o pe fată mergând agale pe stradă, scrie adevarul.ro. Luiza era îmbrăcată în culori închise – blugi şi geacă, era încălțată cu adidaşi albi, purta un rucsac pe umărul stâng, avea părul strâns în coadă şi vorbea la telefon. Puștoaica avea de mers 15 kilometri, de la Dioşti la Caracal, unde intenționa să scoată bani de la bancomat, trimiși de mama sa, care lucra în Anglia. Luiza n-a mai fost văzută de când s-a urcat în maşina lui Gheorghe Dincă, un Renault Megane gri cu numărul de înmatriculare OT 48 WYW.

Luiza a fost violată timp de trei luni

Conform unor surse din anchetă, Gheorghe Dincă a povestit ce s-a întâmplat cu Luiza, care a fost răpită din Caracal pe 14 aprilie 2019. El a luat-o tot la ocazie, ca pe Alexandra, a violat-o timp de trei luni, a ucis-o și i-a aruncat cadavrul în Dunăre sau Olt. Decizia de a o ucide a luat-o la jumătatea lui iulie, după ce a aflat că dosarul dispariţiei fetei ar fi ajuns la DIICOT.

Criminalul ar fi indicat două locuri unde s-ar putea să fi aruncat trupul Luizei: la Stoeneşti, un baraj pe Olt aflat la 14 km de Caracal sau în zona Izlaz, aflată la 40 km de Caracal, unde Oltul se varsă în Dunăre. 

Citește și:

Crimele din Caracal. Ce a făcut Gheorghe Dincă după ce a găsit-o pe Alexandra vorbind la 112. Poliţia ar fi avut timp să intervină

Crimele din Caracal: De ce Gheorghe Dincă nu va fi condamnat la închisoare pe viață

 

 

 
 
Loading...