Crimele din Caracal. DIICOT a descoperit noi fragmente osoase şi dinţi

Ultima actualizare:

    Anchetatorii au percheziționat din nou casa lui Gheorghe Dincă din Caracal
Anchetatorii au percheziționat din nou casa lui Gheorghe Dincă din Caracal

Cazul crimelor de la Caracal se complică pe zi ce trece. Noi informații apar pe măsură ce ancheta înaintează. Marți, 6 august, DIICOT a anunțat că în liziera de la marginea orașului Caracal s-au descoperit noi fragmente osoase și de dinți. Tot acolo au fost găsite resturi umane după cernerea cenușei.

„Astăzi, data de 06.08.2019, procurorii DIICOT – Structura centrală împreună cu poliţişti specializaţi din cadrul Poliţiei Române – delegaţi în cauză, au continuat percheziţia efectuată la domiciliul inculpatului  Dincă Gheorghe, precum şi cercetarea la faţa locului din data de 05.08.2019, în zona indicată de către inculpat, respectiv o lizieră situată pe traseul Călăraşi-Bucureşti. În urma cercetării la faţa locului efectuate în cursul zilei de astăzi, la locul mai sus menţionat, după cernerea cenuşei, au fost identificate şi alte fragmente osoase şi dinţi. Menţionăm că, medicii legişti aflaţi la faţa locului au concluzionat faptul că, resturile de fragmente osoase examinate sunt cu cea mai mare probabilitate de natură umană. De asemenea, în cauză a avut loc audierea mai multor persoane şi s-a procedat la efectuarea percheziţiilor informatice asupra unor medii de stocare, la domiciliul inculpatului, acesta fiind asistat de către apărătorul din oficiu”, se arată în comunicatul DIICOT, citat de Mediafax.Luni, 5 august, s-au găsit în pădure, într-un sac, fragmente osoase arse și cenușă. Gheorghe Dincă susține că rămășițele i-ar aparține Luizei Melencu, adolescenta dispărută în luna aprilie. De asemenea, anchetatorii au descoperit sub locuinţa lui Dincă un tunel, care duce într-o încăpere unde se afla doar o saltea.

Tot marți a avut loc și o percheziție informatică, în urma căreia s-a descoperit un laptop din care s-au extras mai multe date. De asemenea, anchetatorii au găsit o cameră foto și stickuri de memorie. DIICOT a luat mandat de percheziție informatică și, în zilele următoare, va investiga memoria aparatelor găsite în casa din Caracal. 

Citește și:

Mama Luizei Melencu: ”Vreau adevărul. Chiar dacă e o cenuşă, chiar dacă e un os”

Povestea tulburătoare a Luizei Melencu, prima victimă a lui Gheorghe Dincă

image
image
image
image
image
image
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net