Crimele din Caracal. Gheorghe Dincă a fost expulzat din Italia după o agresiune sexuală

Ultima actualizare:

    Gheorghe Dincă şi-a recunoscut faptele oribile abia duminicăfoto: captură video
Gheorghe Dincă şi-a recunoscut faptele oribile abia duminicăfoto: captură video

Gheorghe Dincă, bărbatul de 65 de ani care le-a ucis cu sânge rece pe Alexandra Măceşeanu şi Luiza Melencu, era cunoscut în Caracal drept un individ periculos. Vecinii povestesc că cine intra în casa lui Popicu, aşa cum îl ştiau oamenii, nu mai ieşea de acolo decât cu mascaţii. Deşi în România, avocatul lui spune că are cazierul curat, cu ani în urmă, mecanicul auto a fost expulzat din Italia sub acuzaţia de agresiune sexuală.

Bărbatul acuzat de uciderea celor două fete în Caracal, Gheorghe Dincă, a fost internat de nu mai puţin de 8 ori la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean Slatina. Potrivit unor surse medicale, bărbatul suferea de mai multe tulburări de comportament, unele apărute în urma consumului de alcool.

Ultima internare a bărbatului a avut loc în aprilie 2010. Atunci, a ajuns la spital pentru sindrom anxios depresiv, dar în spital medicii i-au pus ca diagnostic secundar „Tulburări mentale şi de comportament datorate folosirii alcoolului”, sindrom de dependenţă, sindrom amnezic şi hepatită alcoolică.

Fişa medicală cu diagnosticele lui Gheorghe Dincă
Fişa medicală cu diagnosticele lui Gheorghe Dincă

Sursele citate au precizat că Gheorghe Dincă a fost internat de mai multe ori în spital, pentru tratamentul unor afecţiuni asemănătoare. „A stat de câteva ori în spital, timp de câteva zile, pentru tratament, apoi a primit tratament la domiciliu”, au mai spus sursele. Cu ani în urmă, Popicu, aşa cum îi spun oamenii din Caracal, ar fi violat o altă fată, motiv pentru care soţia şi copiii lui au ales să plece din casă şi să se mute în Italia.

Gheorghe Dincă şi-ar fi violat propria fiică

La scurt timp, criminalul s-a dus şi el după ai lui. Doi martori, o vecină de 72 de ani, care a vorbit cu soția lui Dincă, și o femeie de 40 de ani, colegă de liceu cu fiica lui Dincă, spun că suspectul și-ar fi violat fata, când aceasta era minoră, și ar fi încercat să o violeze și pe o noră a lui. Nici soția, nici fiica lui Dincă nu au depus plângere la Poliție, pentru că “n-au vrut să-l bage la pușcărie”, arată sursa citată. Bărbatul a fost expulyat din Italia  sub acuzaţia de agresiune sexuală.  

Gheorghe Dincă este cercetat de procurorii DIICOT pentru omor calificat, după ce, într-un butoi din locuinţa lui, au fost găsite oase calcinate şi dinţi de natură umană, dar şi bijuterii pe care mama Alexandrei le-a recunoscut ca fiind ale fiicei sale. Probe au fost găsite şi în maşina lui Dincă, acestea recunoscându-şi, de altfel, fapta, au anunţat procurorii.

Gheorghe Dincă a depus contestaţie la decizia de arestare preventivă

Curtea de Apel Craiova judecă marţi (30 iulie) contestaţia lui Gheorghe Dincă, bărbatul acuzat de uciderea celor două fete în Caracal, la decizia de arestare preventivă.

Luiza Melencu (18 ani) a dispărut în luna aprilie 2019, după ce a luat o maşină de ocazie. În acelaşi mod a dispărut Alexandra Măceşanu (15 ani). Gheorghe Dincă a fost identificat abia vineri, după ce Alexandra a sunat de 3 ori la 112 pentru a-şi anunţa răpirea.

Gheorghe Dincă a fost arestat preventiv pentru 30 de zile sâmbătă, prin decizia magistraţilor Tribunalului Dolj. Imediat după ce magistraţii Tribunalului Dolj au decis arestarea preventivă a lui Gheorghe Dincă, acesta a depus contestaţie.

Cireşte şi:

Crimele din Caracal. Fosta bucătăreasă a monstrului din Olt: «Gheorghe Dincă mi-a făcut propuneri indecente»

Crimele din Caracal. Bâlbele autorităților, pas cu pas, în cazul Alexandrei Măceșanu

image
image
image
image
image
image
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
image
actualitate.net
image
actualitate.net