Crimele din Caracal. Gheorghe Dincă, transferat la Spitalul Penitenciar Jilava

Ultima actualizare:

    Gheorghe Dincă este judecat pentru crime în serieFoto: arhivă
Gheorghe Dincă este judecat pentru crime în serieFoto: arhivă

Reconstituirea crimelor din Caracal bate pasul pe loc. Gheorghe Dincă, mecanicul auto în vârstă de 65 de ani, principalul suspect în acest caz, va fi transferat miercuri (31 iulie) la Penitenciarul Jilava pentru a fi supus unei expertize psihiatrice. Tot acolo, criminalul din Caracal va primi şi îngrijile medicale solicitate după ce a acuyat dureri în piept şi stare generală de rău.

Bărbatul susține că în timpul descinderii oamenilor legii a fost lovit cu picioarele, iar acum resimte dureri puternice la nivelul toracelor și crede că are o fractură la coaste. Așadar, reconstituirea crimelor din Caracal va fi reluată după ce acesta va primi îngrijiri medicale.

Anchetatorii au decis să îl transfere de la IPJ Dolj la Spitalul Penitenciar Jilava, unde i se vor face analize medicale complete. Tot aici va fi expertizat psihiatric de specialiştii de la INML. Bărbatul ar fi fost internat de nu mai puţin de 8 ori la Secţia de Psihiatrie a Spitalului din Slatina. Ultima internare a bărbatului a avut loc în aprilie 2010. Atunci, a ajuns la spital pentru sindrom anxios depresiv, dar în spital medicii i-au pus ca diagnostic secundar„tulburări mentale şi de comportament datorate folosirii alcoolului”, sindrom de dependenţă, sindrom amnezic şi hepatită alcoolică.

Bărbatul şi-a recunoscut duminică ambele crime, atât în cazul Alexandrei, cât şi al Luizei. 

Bogdan Alexandru, avocatul lui Dincă, a spus la acel moment că remuşcările l-au determinat pe clientul său să îşi recunoască faptele abominabile, care au îngrozit o țară întreagă.

Crimele din Caracal. Alexandra Măceşanu a sunat de cinci ori la 112

Apelurile la 112 ale Alexandrei au început la ora 11.05, iar ultima discuţie, conform raportului MAI, a avut loc la ora 11.29, cu un poliţist, pe telefoul personal al acestuia.

Surse din anchetă arată că fata a fost surprinsă de Dincă la telefon şi atunci a lovit-o cu putere pe fată, aceasta a căzut şi a rămas inconştientă.

Gheorghe Dincă a părăsit locuinţa şi timp de două ore s-a plimbat prin oraş, fiind surprins de camere inclusiv când aruncă o parte din bijuterii , într-o pungă, în curtea unui hotel din Caracal.

Potrivit aceloraşi surse, agresorul a stat între orele 12.00 şi 14.00 în oraş, apoi a revenit şi a găsit-o pe fata decedată, după care ar fi incinerat cadavrul.

Citeşte şi:

Ultimele cuvinte ale Alexandrei, rostite la 112: «Vine, vine»

Mama Alexandrei, în stare de şoc: «Sperăm că fata e în viaţă»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net