Crimele din Caracal: Luiza a fost violată timp de trei luni, iar trupul aruncat în Dunăre sau Olt

Ultima actualizare:
Gheorghe Dincă și-a recunoscut crimele după două zile de audieri
Gheorghe Dincă și-a recunoscut crimele după două zile de audieri

Ies la iveală detalii cumplite şi despre prima victimă a criminalului din Caracal. Gheorghe Dincă a povestit anchetatorilor cum a răpit-o, violat-o şi ucis-o p Luiza Melencu, fata de 18 de ani dispărută în aprilie.

Conform unor surse din anchetă, Gheorghe Dincă a povestit ce s-a întâmplat cu Luiza, care a fost răpită din Caracal pe 14 aprilie 2019. El a luat-o tot la ocazie, ca pe Alexandra, a violat-o timp de trei luni, a ucis-o și i-a aruncat cadavrul în Dunăre sau Olt. Decizia de a o ucide a luat-o la jumătatea lui iulie, după ce a aflat că dosarul dispariţiei fetei ar fi ajuns la DIICOT, notează adevarul.ro.


    Gheorghe Dincă și-a recunoscut crimele după două zile de audieriFoto: Inquam Photos
Gheorghe Dincă și-a recunoscut crimele după două zile de audieriFoto: Inquam Photos

Oamenii legii au descoperit în curtea casei lui Dincă din Caracal probe ADN despre care bănuiesc că sunt ale altei victime, putând fi ale Luizei, urmând ca testele să lămurească acest aspect. 

Criminalul ar fi indicat două locuri unde s-ar putea să fi aruncat trupul Luizei: la Stoeneşti, un baraj pe Olt aflat la 14 km de Caracal sau în zona Izlaz, aflată la 40 km de Caracal, unde Oltul se varsă în Dunăre. Pentru că Dincă a contestat arestul preventiv, el nu poate fi scos din arest până când judecătorii nu soluţionează contestaţia. 

Citește și:

Alte cazuri de fete dispărute în care Poliția n-a acționat: «Mi-a spus să stau liniștit că fata e în călduri»

Crima de la Caracal. Chipuri împietrite de durere şi lacrimi amare după ce monstrul din Olt şi-a recunoscut faptele

Poliţiştii din Coşoveni nu au făcut nimic să o caute pe Luiza

Luiza Melencu a dispărut la mijlocul lunii aprilie, după ce a spus familiei că merge la Caracal pentru a scoate bani de la bancomat. Mama fetei era plecată la muncă în străinătate, iar adolescenta locuia cu bunicii. Mătuşa Luizei a declarat că, a doua zi de la dispariţia fetei, bunicul acesteia a primit un telefon de la un bărbat care i-a spus să stea liniştit că fata este bine, aşa cum s-a întâmplat şi în cazul Alexandrei.

Întoarsă din străinătate, mama fetei a declarat că a făcut demersuri ca dosarul să fie preluat de DIICOT, pentru că poliţiştii din Coşoveni nu aveau nicio pistă şi i-au tot spus că tânăra ar putea fi plecată cu un iubit.  

„Este majoră, are 18 ani, putea să fi plecat cu vreun iubit, asta au zis cei de la Coşoveni. Repetau întruna, până când am dus cazul la DIICOT, că a plecat cu un Făt-Frumos. Nu numai o dată au spus că are are 18 ani, e majoră. Acum au tratat (cu seriozitate n.r.), de când s-a întâmplat cu Alexandra”.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net