Criminal în libertate!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Alertă în Ploieşti! La două zile după ce un bărbat care şi-a omorât mama a fugit de la Spitalul de Neuropsihiatrie din Câmpina, vecinii acestuia trăiesc cu teama că bărbatul ar putea încerca să se-ntoarcă acasă.

Locuitorii de pe strada Veniamin Costache sunt îngroziţi. Au aflat că Gheorghe Dobre, nebunul care şi-a chinuit mama ani de zile, până când a omorât-o cu cruzime, e din nou în libertate.

Ei au motive să creadă că acum, bărbatul trăieşte printre ei. „În curtea lui mai rămăsese doar un câine, pe care-l mai îngrijea din când în când o verişoară de-a lui şi care lătra mereu. De câteva zile, câinele stă foarte liniştit. O vecină spune că a văzut un geam deschis la casă. Eu locuiesc mai departe, n-am văzut nici o mişcare, dar tot stau cu frica-n sân. Mereu l-am evitat pe acest om, când îl vedeam pe stradă sau la magazin. Îşi bătea mama în fiecare zi, e un animal. Sper să-l prindă cât mai repede. Mi-e teamă mai mult pentru nepot, nebunul este imprevizibil, nu ştii niciodată ce pată i se poate pune", ne-a mărturisit Elisabeta Dragnea, care locuieşte pe strada Veniamin Costache.

Şi ceilalţi vecini spun că Gheorghe Dobre este un monstru. „O viola pe maică-sa şi o trimitea la cerşit la biserică. Iarna o scotea în zăpadă s-o spele cu furtunul, îi prindea degetele în uşă ca să nu pună mâna murdară pe robinet", ne-a povestit Ioan Şerban.

simeon stalpnicul png

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
sofer pexels jpg
napoleon foto profimedia
cafea boabe premium edream jpg
Taxe impozite calculator FOTO Shutterstock
Cuplu de romani spania Captura Antena 3 jpg
titanic adobestock jpg
plante de apartament beneficii si ingrijire jpeg
Castelul Nopcsa din Săcel  Foto Daniel Guță  ADEVĂRUL (3) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net