Criminal prins după ce şi-a uitat şlapii la locul faptei

Ultima actualizare:

    Violatorul a fost adus în cătuşe la Tribunal
Violatorul a fost adus în cătuşe la Tribunal

Un tânăr din comuna ieşeană Ungheni, care a ucis o femeie de 73 de ani, a fost găsit în scurt timp de anchetatori pentru că şi-a uitat şlapii în casa victimei.

Daniel Hîncu (31 de ani) din satul Bosia (comuna Ungheni) a fost arestat de Tribunalul Iaşi, pe 13 septembrie, pentru 29 de zile.

Tânărul este cercetat pentru că a ucis-o pe Elena Petrachi (73 de ani), sora bunicii sale. Potrivit anchetatorilor, pe 4 septembrie, Hîncu a mers la victimă acasă şi, în jurul orei 20.00, a lovit-o de mai multe ori şi a sugrumat-o.

Bătrâna a fost găsită suflare, pe 6 septembrie, de fiul său.Anchetatorii l-au prins în scurt timp pe Hîncu, pentru că acesta şi-a uitat şlapii la faţa locului. Oamenii legii au descoperit şi mai mai multe urme papilare care le-au confirmat că tânărul este autorul.

În faţa anchetatorilor, Daniel Hîncu nu a recunoscut fapta şi a precizat că anul acesta nu a fost deloc în casa pensionarei.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net