Criminala de la metrou, dezvăluiri şocante la nouă luni de la faptă: «Mi-a venit, aşa, o răime»

Ultima actualizare:

    Magdalena Şerban, criminala de la metrou, a dezvăluit care a fost motivul pentru care i-a curmat viaţa Alinei Ciucu Foto: Captură video
Magdalena Şerban, criminala de la metrou, a dezvăluit care a fost motivul pentru care i-a curmat viaţa Alinei Ciucu Foto: Captură video

Au trecut mai bine de nouă luni de când Magdalena Şerban, în vârstă de 36 de ani, a şocat o ţară întreagă prin cruzimea faptei pe care a săvârşit-o. În cursul a câtorva ore, a încercat să curme viaţa unei tinere, pe care a împins-o în faţa metroului şi a ucis, în acelaşi mod, o alta femeie de 25 de ani. Magdalena a fost arestată pe 12 decembrie şi pusă sub acuzaţia de omor şi tentativă de omor, iar criminaliştii au încercat, timp de 9 luni, să afle ce s-a petrecut în mintea criminalei în acele momenhte.

După 9 luni de la crima săvârşită de Magdalena Şerban la metrou, anchetatorii şi psihiatrii care au interacţionat cu aceasta pentru a desluşi ce a determinat-o să comită o asemenea faptă reporbabilă, au făcut public raportul final care conţine mărturii înfiorătoare ale criminalei. Criminala de la metrou a făcut o serie de dezvăluiri privind motivul pentru care i-a curmat viaţa Alinei Ciucu în seara de 12 decembrie 2017.  

Avocata Magdaleni Şerban a declarat, la scurt timp după crimă, că cea pe care o reprezintă s-a dovedit a fi incoerentă pe parcursul audierilor. De incoerenţă a dat dovadă şi în timpul conversaţiilor cu medicii psihiatri, după cu reiese din raport.

Criminala de la metrou a dezvăluit de ce a ucis-o pe Alina Ciucu

Magdalena Şerban a încercat, totuşi, să îşi justifice gestul susţinând că între victima sa şi femeia care a torturat-o ani de zile în Spania, forţând-o până la epuizare, exista o asemnănare izbitoare. Remarcând similitudinile dintre ele, Magdalena şi-ar fi pierdut cumpătul, fiind cuprinsă de un sentiment profund de ură. 

„Mi-a venit aşa o răime şi nu mai suportam pe nimeni… era să mă-mpingă ea pe mine apoi… se uita că nu aveam eu stare… am fost eu foarte supărată… avea acelaşi profil cu femeia din Spania – Iuliana – mi se sfârşise toate gândurile, toate dorinţele (…) nu mai aveam dorinţă de a continua”… simţeam o ură faţă de ea: uite cum una ca asta mi-a făcut mie rău” … dacă fac răul ăla va plăti şi Iuliana… să ia poliţia firul acţiunilor”, le-ar fi spus Magdalena Șerban psihiatrilor, potrivit Libertatea. 

Magdalena a vorbit şi despre încercarea de a-i curma viaţa Alexandrei, tânăra pe care a împins-o în faţa metroului la staţia Costin Georgian, dar care a reuşit să scape teafără. „Probabil era mai aproape. „Mi-a strigat dacă vreau geanta ei”… „Nu i-am zis nimic când m-am uitat, nu voiam să o împing, atunci aveam inițiativă de disperare şi un moment de panică… nu mai puteam să trec de la o perioadă la alta”, a declarat. Magdalena Șerban.

Concluziile specialiştilor a fost că femeia are tulburări psihice şi că, în momentul comiterii atacurilor, avea discernământul mult scăzut.

Magdalena Şerban ar fi suferit o traumă în Spania 

Conform spuselor rudelor, Magdalena Șerban a fost internată într-o cinică de psihiatrie din Madrid , unde a primit tratament pentru o depresie severă cu care fusese diagnosticată . „Fata mea a plecat din Craiova în 2008, în Spania, iar acolo a păţit ceva groaznic. O traumă, ceva, de atunci s-a îmbolnăvit. A vrut să facă greva foamei ca să moară. N-a vrut să mai trăiască. Nu a vrut să meargă la spital şi au luat-o cu forţa. N-a vrut să mai audă de noi. Nu ne băga în seamă, nu voia să vorbească cu noi. N-a vrut să stea de vorbă cu nimeni din tot neamul. Fata a stat 4 luni internată la spitalul de psihiatrie din Madrid. Tatăl ei a stat doi ani acolo cu ea. Tatăl a sperat că îşi va continua tratamentul. Acum o lună a venit în Craiova, depunea plângeri peste tot. Am anunţat poliţia, Salvarea, n-a vrut nimeni s-o ia, ni s-a spus că nu e un pericol“, a relatat mama Magdaleni Șerban. Pe de altă parte, Magdalena a fost supusă unei expertize atunci când a solicitat să primească un loc în cadrul Complexului de Servicii Sociale pentru adulți "Sfântul Ioan" din Sectorul 3, iar medicul nu a constatat nimic altceva, exceptând o stare de apatie. 

image
image
image
image
image
image
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
Crestere salariu FOTO Shutterstock
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net