Criminala de la metrou a fost reținută 30 de zile

Ultima actualizare:

    Criminala de la metrou, reținută pentru 30 de zileFoto Captura video
Criminala de la metrou, reținută pentru 30 de zileFoto Captura video

Magdalena Șerban în vârstă de 36 de ani a fost arestată pentru 30 de zile. Femeia este principala suspectă în cazul crimei de la metroul Dristor, în capitală, însă nu și-a recunoscut faptele.

Conform News.ro, femeia este cercetată pentru omor și tentativă de omor, fiind surprinsă pe camere de filmat cum împinge o tânără pe șinele de metrou. Alina Ciucu a fost victima care nu a reușit să fie salvată, fiind ucisă în jurul orei 20, marți, 13 decembrie. Conform unui comunicat de presă transmis de către reprezentanții Parchetului de lângp Tribunalul București, Magdalena Șerban este cercetată pentru infracțiuni.

”Din actele de urmărire penală efectuate până în prezent, a rezultat că, la data de 12.12.2017, în jurul orei 15:35, în timp ce se afla pe peronul staţiei de metrou Costin Georgian, inculpata Ş.M. a împins o persoană de sex feminin, spre liniile de metrou, cu intenţia vădită de a o arunca în faţa trenului care tocmai intra în staţie. La data de 12.12.2017, în jurul orei 19:54, în timp ce se afla pe peronul staţiei de metrou Dristor 1, inculpata Ş.M. a împins o persoană de sex feminin spre liniile de metrou, iar după ce victima a căzut pe şine, în timp ce aceasta încerca să se agaţe de marginea peronului, a lovit-o în zona capului cu piciorul. Urmare a acestor acţiuni victima a fost lovită de trenul ce intra în staţie şi a decedat ca urmare a leziunilor suferite”, au anunţat  procurorii. 

Presupusa criminală este din Craiova, și potrivit unor surse judiciare, femeia nu a avut un discurs coerent, refuzând să ofere vreo informație cu privire la acțiunile sale din 13 decembrie. Potrivit News.ro, Magdalena Șerban le-ar fi spus anchetatorilor că nu are o locuință stabilă și că i s-a întâmplat de mai multe ori să doarmă în Gara de Nord. În ultima perioadă, femeia a dormit la un prieten, despre care a refuzat să ofere detalii. 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net