Criminalul care și-a ucis nepoata de numai 6 ani, arestat pentru 30 de zile

Ultima actualizare:

    Criminalul este unchiul fetițeifoto: Antena 3
Criminalul este unchiul fetițeifoto: Antena 3

Bărbatul de 25 de ani care şi-a înjunghiat mortal nepoata în vârstă de 6 ani, în comuna Cojasca (Dâmbovița), a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, informează IPJ Dâmbovița.

Tribunalul Dâmboviţa a admis, duminică, propunerea procurorilor și a dispus arest preventiv de 30 de zile pentru bărbatul care şi-a înjunghiat mortal nepoata în vârstă de 6 ani, în comuna Cojasca, scrie g4media.ro.

Poliţiştii au fost sesizaţi, sâmbătă dimineaţă, de un bărbat, printr-un apel la 112, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe raza comunei Cojasca, şi-ar fi omorât nepoata în vârstă de 6 ani. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului, în extravilanul comunei, au identificat bărbatul şi fetiţa.Din primele date, se pare că aceasta a decedat în urma unor răni produse prin înjunghiere. Bărbatul a fost imobilizat şi condus la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, fiind ulterior reţinut pentru 24 de ore. În cauză, sunt efectuate cercetări sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat. Fetița era fiica fratelui criminalului, cei doi fiind în conflict. Se pare că bărbatul a vrut să se răzbune pe fratele său. Polițiștii l-au găsit pe criminal în vârstă de 25 de ani chiar lângă cadavrul fetiței.

Citește și:

Bărbatul din Dâmbovița care şi-a omorât nepoata de 6 ani a fost reţinut

Crimă în comuna dâmboviţeană Cojasca. O fetiţă de 6 ani a fost înjunghiată de unchiul său

image
image
image
image
image
image
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net