Criminalul de la Caracal are carnet auto categoriile B,C,D, E deși este cunoscut cu probleme psihice. Ce spun specialiștii

Ultima actualizare:

    Gheorghe Dincă este judecat pentru crime în serieFoto: arhivă
Gheorghe Dincă este judecat pentru crime în serieFoto: arhivă

Grave probleme de comportament, cu documente medicale care îi îngrădeau dreptul de a conduce. Este caracterizarea medicală a criminalului de la Caracal, Gheorghe Dincă care totuși a reușit să aibă carnet de șofer de profesionist

Scăpare sau incompetență? Șpagă sau rea voință? Cum a fost posibil ca Gheorghe Dincă, să dețină permis de conducere categoriile B, C, D și E deși avea probleme psihice? Pe zi ce trece apar din ce în ce mai multe dezvăluiri despre Gheorghe Dincă, criminalul din Caracal.

Gheorghe Dincă a ajuns de opt ori la Psihiatrie

Presa din Olt relevă că Gheorghe Dincă este un om bolnav, cu probleme grave de comportament, tulburări de personalitate, disfuncții cerebrale, sindrom amnezic, toate pe fondul consumului de alcool. Potrivit realitateaoltului.ro, criminalul a ajuns la secția de psihiatrie de pe str. Drăgănești a Spitalului Județean Slatina de opt ori: de cinci ori în 2009 și de trei ori în 2010. Ultima oară, pentru sindrom anxios depresiv. Conform Mediafax, medicii i-au pus ca diagnostic secundar - „Tulburări mentale şi de comportament datorate folosirii alcoolului”, sindrom de dependenţă, sindrom amnezic şi hepatită alcoolică. Din păcate, potrivit presei locale, medicul care l-a tratat a decedat ulterior, așa că nu mai poate fi întrebat.

Gheorghe Dincă, un șofer ilegal

Odată descoperite problemele medicale ale criminalului din Caracal, acestea nu-i dădeau dreptul să dețină permis de conducere. Surse locale au dezvăluit pentru realitateaoltului.ro, că Gheorghe Dincă avea permis auto obținut în Spania, pe care l-a schimbat în permis de Italia până în 2018, când l-a preschimbat în permis de conducere românesc.”Obținerea sau preschimbarea permisului presupune prezentarea unei fișe medicale, completată pe baza unei evaluări medicale complexe, efectuate de o clinică specializată, acreditată de Ministerul Transporturilor. Se ține cont de istoricul medical al conducătorului auto și un om cu probleme psihice nu avea cum să primească un carnet de conducere, mai ales de profesioniști”, ne-a declarat Marcel Diaconu, instructor auto din București, care a văzut sute de dosare. Odată făcute, analizele sunt valabile 10 ani.”Nu sunt verificate decât dacă poliția are suspiciuni rezonabile sau prinde în flagrant șoferul cu anumite probleme de natură medicală”, ne-a precizat Marcel Diaconu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net