Criminalul de la Caracal, Gheorghe Dincă, s-a săturat de închisoare. Monstrul a contestat măsura arestării preventive

Ultima actualizare:

    Gheorghe Dincă va fi judecat pentru opt infracţiuniFoto: Mediafax
Gheorghe Dincă va fi judecat pentru opt infracţiuniFoto: Mediafax

Monstrul de la Caracal, acuzat de răpirea și uciderea a două adolescente din oraș, nu mai vrea să stea pușcărie. Gheorghe Dincă, aflat după gratii de la sfârșitul lunii iulie anul trecut, le-a cerut procurorilor să fie lăsat în libertate.

Cu doar câteva zile înainte să împlinească un an de când a fost arestat, principalul suspect în cazul ororilor din Caracal a contestat ultima prelungire a arestării preventive. Magistraţii de la Curtea de Apel Craiova îl vor audia prin videoconferinţă, în cameră preliminară, scrie adevarul.ro.

„Contest măsura arestării preventive”, a scris Dincă în cererea transmisă judecătorilor.

Criminalul de la Caracal a contestat arestarea preventivă

Magistraţii Curţii de Apel Craiova se vor pronunţa în cazul cererii depuse de Dincă în cursul zilei de astăzi, 17 iulie 2020. Gheorghe Dincă a fost trimis în judecată pentru 8 infracţiuni: trafic de persoane, trafic de minori, viol - două infracţiuni, omor calificat - două infracţiuni şi profanarea de cadavre sau morminte - două infracţiuni.Totul a ieşit la iveală după ce adolescenta de 15 ani, Alexandra Măceşanu a reuşit să sune la 112 şi să ceară ajutor. Fata a spus că a fost răpită, violată şi ameninţată cu moartea, a dat numeroase indicii legate de locul unde se află, dar poliţiştii şi procurorii din Olt nu au reuşit să intervină la timp să o salveze.

Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o pe Alexandra Măceşanu, în vârstă de 15 ani, pe data de 25 iulie şi, ulterior, i-a incinerat corpul într-un butoi din curtea casei sale. De asemenea, el a susţinut că a ucis-o şi pe Luiza Melencu, de 18 ani, dispărută în luna aprilie, iar resturile corpului le-ar fi aruncat la marginea unei păduri de lângă Caracal. Probele strânse de anchetatori nu au dus însă la acdeste concluzii, rămăşiţele osoase fiind extrem de calcinate pentru a fi identificat ADN-ul din ele. De când a fost reţinut, Gheorghe Dincă şi-a schimbat de mai multe ori declaraţia.

Citește și:

Gheorghe Dincă a povestit în detaliu cum și de ce le-a ucis pe Alexandra și Luiza: «Voiam doar sex»

A început procesul lui Gheorghe Dincă. Reacția familiei Luizei când a dat ochii cu criminalul

image
image
image
image
image
image
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
alba renai jpg
431583518 952319999577748 595215102330126423 n jpg
gradina Keukenhof olanda profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net