Gheorghe Dincă, bărbatul în vârstă de 66 de ani din Caracal, bănuit că a ucis cel puţin patru tinere a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat, până în acest moment, doar de comiterea infracţiunilor de trafic de minori şi viol.


Acesta urmează să-şi petreacă următoarele cel puţin 30 de zile în Arestul Preventiv al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, potrivit observator.tv.

Criminalul din Caracal a fost arestat preventiv

Inculpatul nu a recunoscut nimic și contestă acuzațiile, anunțând și în fața instanței că urmează să conteste decizia arestului preventiv. La ieşirea din Tribunalul Dolj, bărbatul a făcut un gest zeflemitor. Întrebat de jurnalişti ce le-a făcut fetelor, presupusul criminal a zâmbit ironic. Avocatul lui Gheorghe Dincă a vorbit cu presa după finalizarea procesului, explicând că deși recunoaște existența unor probe, clientul lui neagă că ar fi avut orice implicare în răpirea și uciderea tinerelor. „Este foarte sigur pe el, senin, aşa l-aş descrie”, a spus avocatul acestuia.

Gheorghe Dincă nu a recunoscut că a luat fete la ocazie, susține că nu cunoştea posibilele victime şi neagă că obiectele de valoare găsite în locuința lui ar fi aparţinut fetelor.

gheorghe-dinca-zambet.jpg

Presupusul criminal a zâmbit ironic în momentul în care a ieșit de la audieri
Foto: Inquam Photos/ Bogdan Dănescu

Avocatul criminalului de la Caracal recunoaşte existenţa unor probe

Avocatul inculpatului, care a fost desemnat din oficiu să se ocupe de acest caz, spune că bunurile considerate a fi bijuterii care au aparţinut fetelor ar fi, de fapt, „fake-uri, obiecte fără o mare valoare, adunate de inculpat care obişnuia să colecţioneze nimicuri”. Deși Gheorghe Dincă își manifestă în continuare nevinovăția, chiar și avocatul acestuia a recunoscut că „există anumite probe concrete, dar sunt insuficiente pentru a se lua în calcul o eventuală condamnare”.

Asasianul de la Caracal a mai spus, în faţa instanţei, că oasele descoperite la faţa locului nu ar fi umane şi că în zilele în care ar fi comis infracţiunile s-ar fi ocupat, de fapt, cu tinichigeria, el obişnuind să producă şi să comercializeze anumite elemente din metal. Până la o eventuală condamnare a acestuia, suspectul este arestat preventiv sub acuzațiile de trafic de minori și viol. În prezent, anchetatorii investighează din nou locuința acestuia pentru noi probe, iar presupusul asasin a fost adus și el la fața locului. Până în acest moment, în casa lui s-au găsit rămășițe de oase, carne ce se presupune a fi umană, dar și un cadavru carbonizat.

 
 
Loading...