Criminalul din Corbu a fost prins, după ce a ucis un bărbat şi i-a violat fiica de 20 de ani

Ultima actualizare:

    foto: Inquam Photos
foto: Inquam Photos

Oamenii legii au reuşit să îl prindă pe individul mascat care a înjunghiat un bărbat în vârstă de 41 de ani şi a violat-o pe fiica acestuia, în vârstă de 20 de ani.

„În urma activităților desfășurate, vă informăm că, la acest moment, la sediul Poliției orașului Năvodari este audiat un bărbat, bănuit de comiterea faptelor" a anunţat MAI vineri seară, 2 iulie. Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a anunțat că presupusul criminal de la Corbu a fost prins și este audiat la poliție în cazul crimei îngrozitoare pe care a comis-o, urmată de un viol.

„Bărbatul bănuit de comiterea omorului care a avut loc azi-dimineața, în localitatea Corbu, a fost prins! Mulțumesc efectivelor de poliție pentru profesionalismul de care au dat dovadă în prinderea acestuia”, a anunțat Bode.

Persoana omorâtă, în vârstă de 40 de ani, tatăl a trei copii, a fost găsită cu o mână amputată, tăiată la gât, persoane apropiate familiei precizând, pentru Replica, că agresorul a fost la un pas să își și decapiteze victima. Potrivit acelorași surse, criminalul ar avea în jur de 29 de ani. 

Mama celor trei copii ar fi încercat să lupte cu agresorul, alegându-se cu plăgi tăiate la mâini. Tânăra de 20 a fost violată și transportată la spital pentru îngriji medicale de specialitate, ceilalți doi copii reușind să scape nevătămați.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
Statiunea Moneasa jpg
costel corduneanu jpg
scriitorul jpeg
blocuri bucuresti 1024x580 jpg
italia roma 1024x682 jpg
Daci infatisati pe columna lui Traian foto wikimedia commons jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
download jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net