Criminalul din Timiș a fost prins! Bărbatul susține că a comis fapta din cauza unei icoane

Ultima actualizare:

    Ionel Boldea a fost prins în apropierea locuinței saleFoto: news.ro
Ionel Boldea a fost prins în apropierea locuinței saleFoto: news.ro

Bărbatul de 33 de ani care a ucis în bătaie un bărbat și a rănit alte cinci persoane a fost prins de polițiști, joi dimineață (4 iulie), în jurul orei 02:00, în apropierea locuinței sale din satul Bichigi. Criminalul din Timiș se afla la volanul unui autoturism.

Ionel Boldea nu a opus rezistență arestării. La scurt timp după ce a fost încătușat, bărbatul le-a mărturisit polițiștilor că o icoană de argint l-ar fi scos afară din casă și i-ar fi dat putere să spargă capul unei femei cu piciorul, potrivit Digi24. După ce a comis crima, s-a ascuns într-un pom. A vrut să meargă acasă să facă un duș, s-a urcat la volanul unei mașini și a fost prins la scurt timp.

„O icoană dintr-o cameră. Am stat într-un pom. Maşina e a unui prieten de la Povergina, care e la pescuit. Icoana dintr-o cameră…Icoana care m-a scos afară din casă... m-a scos afară din casă şi m-o făcut să am o forţă inumană. Am dat cu piciorul am spart capul unei femei, am spart capul unui om. Mi s-a promis faptul…la 6 dimineaţa să mă scoată o icoană… clopote… nu ma agita, că păţeşti rău..icoana care m-a scos afară la 6 dimineaţa… nu ma agresa că mă gândesc rău... nu ma agresaţi că e rău. A fost o forţă inumană. Nu am vrut, dar am fost forţat de situaţie să fac rău. Mi s-a promis un alt aspect... icoana efectiv m-a luat după ea… merg la puşcărie vreo 10 ani, dar mi s-a promis alt aspect. Icoana efectiv m-a luat după ea”, le-a spus Ionel Boldea, poliţiştilor, în timp ce era încătuşat.

Ionel Boldea a ucis un bărbat în bătaie

Ionel Boldea a atacat, miercuri dimineața (3 iulie), un bărbat și o femeie, soț și soție, într-un parc din orașul Făget, județul Timiș. L-a omorât în bătaie pe bărbat, iar femeia a ajuns în stare gravă la spital. Criminalul s-a deplasat cu o bicicletă în localitatea Temerești, iar pe drum a mai bătut trei persoane. Ulterior, Ionel Bodea a furat o mașină, cu care a lovit un bărbat. În încercarea de a-l prinde, oamenii legii au tras trei focuri de armă asupra mașinii.

La scurt timp după comiterea crimei, au fost făcute publice imagini cu chipul lui Ionel Boldea. 200 de polițiști au fost mobilizați cu scopul prinderii criminalului din Timiș și au fost instituite filtre în patru județe. Bărbatul a fost căutat și cu ajutorul unui elicopter și alunei drone.

image
image
image
image
image
image
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net