Criminalul educatoarei din București, capturat după patru zile de căutări

Ultima actualizare:

    Faur Valentin Nicușor a fost prins pe o stradă din sectorul 2, BucureștiFoto: spynews.ro
Faur Valentin Nicușor a fost prins pe o stradă din sectorul 2, BucureștiFoto: spynews.ro

Criminalul educatoarei din București, omorâtă în propria casă, a fost prins după patru zile de căutări. Bărbatul în vârstă de 44 de ani a fost găsit pe o stradă din sectorul 2, unde se plimba în voie.

Faur Valentin Nicușor a fost reținut pe 24 de ore și va fi prezentat judecătorilor în vederea emiterii mandatului de arestare preventivă. Bărbatul este acuzat de omor și riscă să stea după gratii toată viața.

Fost jurist de meserie, Faur Valentin Nicușor era un bărbat violent, spun rudele femeii ucise. Liliana (48 ani), soția pe care a înjunghiat-o mortal, a făcut mai multe plângeri la poliție în ultimii ani, primind chiar și ordine de protecție. Ultimul, însă, expirase la începutul acestui an.

În vigoare mai exista un singur ordin de protecție, obținut de una dintre fiicele criminalului, cea în vârstă de 17 ani, anunță ProTV.

Fratele educatoarei ucise: „E avocat și diavol”   

Fratele educatoarei ucise era îngrijorat pentru viața copiilor, a celor două nepoate ale sale. Acesta a afirmat că în 10 ani, sora sa a făcut nenumărate reclamații la Poliție însă nu a fost luată nicio măsură.

„Neputință, frică nu, pentru mine, dar pentru copii da, e în liberate un criminal, trebuie să dormim cu ușa închisă, ne este frică, nu știm ce o să facă, a omorât o femeie. De 10 ani are interdicții, denunții. Nu stiu ce sa zic de Politia Română, n-au luat nicio măsură. El nu a respectat nimic, e avocat și diavol. El poate convinge pe oricine ca vinovatii suntem noi. Sora-mea când ne suna, o făcea când nu era el în casa, când era cu el în casa nu putea să vorbească la telefon. Are o mulțime de denunții, 10 ani de denunții. Fetele cred ca nici nu si-au dat seama ce s-a intamplat. Odată ce propria fată merge la Poliție sa facă denunție, îi e teamă de el. Le este teamă de tatăl lor, trebuie să le fie teamă, e un criminal în libertate.”, a declarat bărbatul, conform romaniatv.net.  

Femeia a fost găsită moartă pe pat    

Liliana, în vârstă de 48 de ani a fost înjunghiată de mai multe ori chiar în propria locuință, joi dimineață, de soțul ei, Faur Valentin Nicuşor, cu care se afla în proces de divorţ. Femeia a fost găsită fără viață în dormitor, pe pat. Aceasta l-a primit în casă, pentru a avea încă o discuție, la insistențele bărbatului. Dialogul a degenerat rapid şi individul a iscat un scandal la finalul căruia ar fi bătut-o şi înjunghiat-o de mai multe ori.

Vineri, trupul neînsuflețit al femeii de 48 de ani a fost ridicat de la IML, iar sicriul a fost dus la Ardeal pentru înmormântare. 

Citește și: 

El este criminalul care și-a ucis soția educatoare! Polițiștii îl caută de 4 zile

Gravidă ucisă în bătaie de soțul ei în Vrancea. Bărbatul a violat o femeie în noaptea crimei

image
image
image
image
image
image
ambulanta jpg
pod baltimore teorii jpg
Alimente de bază. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
africa in2 jpg
cutremur noua papua guinee jpg
Creta FOTO Shutterstock
mihaela bilic instagram jpg
litoral 1 mai jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net