Criminalul polițistului din Timiș, în continuare liber! Ioan Lepa a fost dat în urmărire națională

Ultima actualizare:
Cristian Amariei
Cristian Amariei

Ioan Lepa este căutat în toată țară, după ce l-a ucis pe polițistul Cristian Amariei, în Recaș (județul Timiș), în timpul unui filtru rutier. Sute de jandarmi, polițiști și luptători din trupele speciale au reluat căutările luni dimineață (3 iunie). Bărbatul este înarmat și extrem de periculos.

Interlopul Ionel Marcel Lepa  se afla într-un autoturism marca Volkswagen înmatriculat în Vrancea, atunci când a fost oprit de un filtru de poliție, înainte să deschidă focul asupra oamenilor legii. Interlopul avea pe numele său un mandat de executare a pedepsei cu închisoare, fiind şi urmărit internaţional căutat de autorităţile din Italia.

Bărbatul a fost dat în urmărire națională după ce duminică (2 iunie) l-a împușcat în piept și în gât pe agentul Cristian Amariei din Recaș. Oamenii legii au reluat căutările în zona localității Izvin, după ce operațiunile au fost oprite înainte de miezul nopții. În localitate au rămas peste noapte trupe de intervenție și au fost menținute filtrele de circulație.

Mascații de la SIAS, luptătorii din trupele speciale de intervenție din Timiș, Arad și Caraș-Severin, dar și zeci de jandarmi înarmați cu pistoale mitraleră încearcă să dea de urma criminalului. Zona în care se bănuiește că se ascunde Ioan Lepa, o pădure din localitatea Recaș, este survolată atât cu un elicopter, cât și cu o dronă cu un dispozitiv special de scanare al poliției de frontieră, relatează observator.tv.

Cristian Amariei a fost ucis în timpul unei misiuni


    Cristian AmarieiFoto: observator.tv
Cristian AmarieiFoto: observator.tv

Duminică după-amiază, pe șoseaua dintre Lugoș și Timiș, în zona localității Izvin, Cristian Amariei și un alt polițist încercau să îl oprească pe Ioan Lepa, care se refugiaze în curtea unui localnic. În momentul în care suspectul încerca să fugă cu mașina furată din curte, a fost surprins de unul dintre oameii legii. În urma unui schimb de focuri, Cristian Amariei a fost lovit de un glonț în zona gâtului. Din păcate, polițistul de 43 de ani și-a pierdut viața. Potrivit unor surse, criminalul este rănit la umăr. Colegul său a continuat să-l urmărească pe criminal, însă Ioan Lepa l-a împușcat și pe el în picior apoi a fugit. Oamenii legii cred că criminalul s-ar fi ascuns într-o pădure. Angentul Cristian Amariei avea 20 de ani de experiență în Poliție, era căsătorit și avea doi copii. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evghenia Gutul Vladimir Putin FOTO Facebook jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
bucuria 1536x1024 jpg
atena praf saharian jpg
orhidee jpg
image png
439472728 923339792915902 5736137712490660858 n e1713931499872 webp
image png
balcoanele solare jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net