Criminalul în serie Eugen Galeş a atacat doi colegi de celulă şi un poliţist

Ultima actualizare:

    Eugen Galeş (Foto: Arhivă)
Eugen Galeş (Foto: Arhivă)

Eugen Galeş, acuzat că în luna mai a ucis un coleg de celulă de la Penitenciarul Mărgineni şi care în martie 2011 a evadat după ce a sărit de la o fereastră din Judecătoria Moreni, a atacat, luni, doi deţinuţi de la Penitenciarul Jilava, în timp ce aceştia dormeau, unul fiind dus la spital.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului Tribunalului Ilfov, Adrian Dicu, a declarat pentru că deţinutul Eugen Galeş a lovit doi colegi de celulă cu un picior de scaun, unul dintre ei fiind rănit grav. Eugen Galeş este considerat un deţinut deosebit de periculos, acesta aflându-se în tranzit la Penitenciarul Jilava.

Acesta a mai precizat că, după incidentul din Penitenciarul Jilava, Eugen Galeş a fost dus cu un autobuz la Penitenciarul Giurgiu. Când a ajuns în curtea Penitenciarului Giurgiu, Eugen Galeş s-a repezit la unul dintre mascaţii care îl însoţeau şi l-a muşcat de mână.

În urma atacului, unul dintre deţinuţii loviţi a fost transportat la un spital de urgenţă cu o ambulanţă solicitată prin 112, având în vedere starea de sănătate a acestuia. Celălalt deţinut lovit a fost dus la cabinetul medical, unde i s-au acordat îngrijiri medicale.

Citeşte mai multe amănunte pe adevarul.ro

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net