Criminalul tinerei din Bragadiru a fost prins! A ucis-o cu 30 de lovituri de cuțit pentru 150 de lei

Ultima actualizare:

    Manuela a fost ucisă cu 30 de lovituri de cuțitFoto: observator.tv
Manuela a fost ucisă cu 30 de lovituri de cuțitFoto: observator.tv

Bărbatul care a omorât o tânără din Bragadiru a fost prins vineri seară (28 iunie). El ar fi ucis-o pe femei cu 30 de lovituri de cuțit. După ce a comis crima, el a fugit în stațiunea Mamaia, unde a fost prins de polițiștii sub acoperire.

Criminalul și-a recunoscut fapta și le-a spus anchetatorilor că a omorât-o pentru bani. Mai precis, pentru 150 de lei, relatează observator.tv. Bărbatul a vrut să fure și autoturismul femeii, care se afla în parcarea blocului, dar mașina nu a pornit. Inițial, în acest caz, suspectul principal a fost tânărul care a descoperit-o pe victimă. El îi plimba câinele victimei, iar când s-a întors a făcut descoperirea macabră.

A strâns-o de gât și a înjunghiat-o

Tânărul de 26 de ani care a ucis-o pe femeia din Bragadiru a fost săltat vineri seară (28 iunie), la Mamaia. Acestea era pe marginea drumului şi ţinea în mână o foaie pe care scria că vrea să se întoarcă acasă şi că îşi vinde bicicleta, cu 400 de lei. După miezul nopţii, a fost adus în Capitală, în arestul IPJ. El le-a mărturisit oamenilor legii că  cunoştea pe tânăra de 30 de ani de la prietenul lui, care îi plimba acesteia câinele şi care, de altfel, a dat alarma. Criminalul le-a explicat polițiștilor cu lux de amânunte cum a omorât-o pe Manuela. A spus că a vrut doar s-o adoarmă, însă s-a speriat și a ucis-o cu sânge rece. Criminalul a strâns-o de gât și a înjunghit-o de 30 de ori. Bărbatul credea că va găsi bani mulți în apartament, însă s-a ales doar cu 150 de lei și cheile mașinii victimei. Autoturismul de lux avea recunoaștere facială și nu a pornit. Bărbatul a fugit cu bicicleta până la Buftea, iar de acolo a luat trenul spre Constanța. 

„O mână de om să ajungă aşa în halul ăsta e... Nici unui animal nu poţi să-i faci treaba asta, oricâtă duşmănie ai avea în tine”, a declarat un vecin de-ai victimei, pentru sursa citată. 

Manuela absolvise Facultatea de Drept şi voia să se angajeze la Primăria din Bragadiru. Tânăra provenea dintr-o familie înstărită. Părinţii ei ar avea afaceri în agricultură, potrivit apropiaților, şi i-ar fi trimis bani săptămânal. 

„Întotdeauna, crimele cu lovituri multiple, cu sângerare masivă, ne pun în situaţia unui autor care şi-a defulat componenta agresivă.”, a explicat psihologul criminalist Tudorel Butoi. 

image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net