Crin Antonescu le răspunde nemulțumiților: "Nu sunt bucuros de stări conflictuale în interiorul partidului”

Ultima actualizare:

    Crin Antonescu
Crin Antonescu

Liderul PNL Crin Antonescu a declarat, vineri, că nu îl bucură stările conflictuale din partid, însă că uneori trebuie luate decizii, susţinând că hotărâri similare din trecut au făcut ca lucrurile să meargă mai bine în partid. Liberalul a catalogat discursul lui Andrei Chiliman drept "proclamaţia scrisă de Dan Andronic şi citită cu greu" de primarul liberal.

"Nu sunt bucuros de stări conflictuale în interiorul partidului, dacă ele însă survin, cred că există căi democratice de rezolvare. Nu vreau să dezvolt o polemică de detaliu, deşi aş avea multe de spus. Doresc să spun că această încăpăţânare în a pune pe seama voinţei unui singur om, adică eu, decizii pe care forurile partidului le iau cu voturi categorice la vot secret, ca azi, imi pare nerodnică. Sunt decizii grele, paridul a mai luat astfel de decizii, şi lucrurile au mers mai bine (...) Există multe lucruri in viata unui partid care nu trebuie scoase pe tapet. Există însă lucruri care trebuie rezolvate, din cauza tăcerii şi complicităţii, în general România e în cu totul alt loc decât trebuia să fie", a declarat Antonescu, la Realitatea TV.

Liderul liberal a reluat acuzatiile la adresa lui Vlad Moisescu, precizând că l-a acuzat de trădare, nu de blat cu Băsescu. "Sunt nişte nuanţe aici, Dl Orban vorbea de acuzaţie de blat cu Băsescu. Eu am folosit un cuvânt simplu, violent -trădare - am dat un singur exemplu, în care Moisescu îşi califică colegii drept grup infracţional", a spus Antonescu. El a amintit de "activitatea constantă împotriva sa" a membrilor filialei sector 1.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
man 979980 1280 jpg
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net