Cristi Borcea ar putea ieşi din închisoare cu şapte ani mai devreme. Care este motivul

Ultima actualizare:

    Cristian Borcea ar putea fi eliberat cu şapte ani mai devreme, în baza recursului compensatoriu, dar şi din cauza problemelor de sănătate
Cristian Borcea ar putea fi eliberat cu şapte ani mai devreme, în baza recursului compensatoriu, dar şi din cauza problemelor de sănătate

Cristi Borcea (49 de ani) s-a întors în închisoare în luna februarie, după doar şapte luni de libertatea şi nu a putut fi present lângp soţia sa, Valetina Pelinel, atunci când i-a adus pe lume pe gemenii cuplului. El a fost condamnat definitv la cinci ani de executare în dosarul retrocedărilor din Mamaia, dar se pare că există o şansă ca acesta să fie eliberat mai repde din închisoare şi să ajungă acasă pentru a fi alături de familie.

Cristian Borcea, fost acţionar la Dinamo, a fost condamnat în dosarul retrocedărilor ilegale și în cel al transferurilor din fotbal. Cele două pedepse au fost cumulare, iar Borcea a primit 7 ani și 6 luni de închisoare cu executare.Aşadar, el nu s-a putut bucura prea mult timp de libertate şi, după doat şapte luni petrecute în sânul familiei, a fost închis din nou.

Departe de Valetina, în imposibilitatea de a fi alături de ea în momentul în care a devenit mamă pentru a doua oară şi suferind de nişte probleme cardiace care l-au dus de urgenţă la spital, aşa s-au desfăşurat ultimele luni pentru Borcea. Iată că există totuşi lumină la capăt tunelului, căci ar putea fi eliberat mai devreme decât a fost prevăzut iniţial, mulţumită recursului compensatoriu.

Veştile bune vin din partea Comisiei de eliberări de la spitalul Rahova care a decis faptul că inculpatul Cristian Borcea se încadrează pentru eliberare condiţionată. Decizia finală urmează să fie luată de către Judecătoria Sectorului 5 în următoare zile, iar Cristian Borcea ar putea fi eliberat în cursul săptămânii viitoare dacă hotărârea va fi una favorabilă.

Cristian Borcea se confruntă cu numeroase probleme de sănătate

Cristian Borcea s-a confruntat şi alte dăţi cu probleme destul de serioase de sănătate. A suferit de-a lungul timpului de cardiopatie ischemică, a fost supus unui bypass coronarian. În plus, el este hipertensiv.

În anul 2012 a fost operat pe cord deschis la spitalul Floreasca, iar intervenţia chirugicală a fost una de anvergură, durând nu mai puţin de cinci ore.

Cristian Borcea, absent din nou la naşterea copiilor săi

Valentina Pelinel (38 de ani) a născut două fetițe perfect sănătoase chiar de 1 martie, la o clinică privată din Capitală. Și de această dată, Cristi Borcea a ratat momentul venirii pe lume a copiilor săi, căci în iunie 2016, Valentina Pelinel l-a născut pe Milan, un băieţel sănătos, în timp ce tatăl acestuia se afla la închisoare.

Cristian Borcea s-a întos în închisoare după 7 luni de libertate

Cristian Borcea a lipsit şi de la naşterea gemenelor, aşa cum a făcut şi atunci când Milian a venit pe lume, în anul 2016
Cristian Borcea a lipsit şi de la naşterea gemenelor, aşa cum a făcut şi atunci când Milian a venit pe lume, în anul 2016

Cristi Borcea s-a putut bucura de doar șapte luni alături de familia sa, atât cât a fost liber între cele două condamnări cu executare. De această dată, problemele de sănătate cu care se confruntă şi legea recursului compensatoriu ar putea să contribuie la eliberarea sa şi întoarcerea rapidă în sânul familei la care ţine atât de mult. Valentina Pelinel s-a bucurat ca un copil atunci când soţul său a fost eliberat şi l-a copleşit cu dovezi de afecţiune. Aceasta i-a scris un mesaj emoţionant fostului acţionar Dinamo cu ocazia împlinirii a 48 de ani, mărtursindu-i că dragostea lor este suficient de puternică pentru a depăşi orice obstacol.

„Unul lângă altul, față în față, mereu împreună, chiar și în momentele când totul părea pierdut. Uneori viața bate filmul și iubirea învinge. Iubitul meu, soțul meu, tatăl copiilor mei, partenerul și prietenul meu, toți în același om, pe care l-am ales și pe care înainte de a-l iubi, îl prespect și îl admir, La mulți ani iubirea mea”, a scris Valentina Pelinel, pe pagina ei de Instagram.

Citeşte şi:

Valentina Pelinel a născut gemene! Cristi Borcea are acum 9 copii

Valentina Pelinel s-a măritat cu Cristi Borcea

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net