Cristi Borcea a făcut atac de panică după gratii! Dezvăluiri incendiare despre «greii fotbalului» făcute de Miron Cozma

Ultima actualizare:

    Cristi Borcea
Cristi Borcea

Miron Cozman a făcut o serie de dezvăluiri despre “greii fotabalului românesc”, condamnaţi în Dosarul Transferurilor.

Invitat în emisiunea “Ring Tv”, fostul lider al minerilor, Miron Cozma, a declarat că fostul boss de la Dibnamo, Cristi Borcea ar fi suferit un atac de panică după gratii.

“Cristi Borcea, ieri (n.r. - sâmbătă), a făcut un atac de panică la Poarta Albă. Şi a fost dus nu pe spitalul penitenciarului Poarta Albă, ci la un spital în oraş (n.r. - Constanţa), unde i s-a făcut un control amănunţit. Şi, chiar de curând, interesându-mă de starea lui de sănătate, mi s-a spus că doarme, pentru că i s-au administrat calmante. Adevărul este că, dacă a făcut atac de panică, atunci chiar este grav. Şi chiar şi poate face asta: atunci când intri, dintr-un spaţiu mare, într-un spaţiu mic, faci acest atac de panică şi de claustrofobie”, a declarat Miron Cozma, potrivit ziarulring.ro.

Miron Cozma

Cozma a mai dezvăluit că deţinuţii îşi bat joc de Copos, pe care îl terorizează bătându-i în uşa celulei şi făcând pe gardienii.

Cozma a pomenit şi de Gigi Becali, despre care a spus că atunci când îşi vede mama la televizor se duce şi pupă televizorul.

Miron Cozma a făcut şi cateva dezvăluiri cu privire la starea de sănătate şi, în general, la viaţa lui Becali la Poarta Albă.

“Chiar dacă, aparent, Gigi Becali pare aşa mai plin de vitalitate, să ştiţi că nu este aşa. Să ştiţi că el doarme pe o uşă din placaj, datorită problemelor pe care le are. Din patru în patru ore se trezeşte pentru că are probleme mari, cum se spune în termeni populari... să nu anchilozeze. Nu e confortabil să dormi pe o uşă din placaj. El chiar ia şi medicamente. I s-au administrat la un moment dat medicamente derivate din morfină. De asemenea, el suferă enorm de mult, şi se rogă cam de trei ori pe zi pentru suferinţa familiei. Îi este dor de fete. Plânge uneori. Când vede pe mama lui la televizor, Gigi se duce şi pupă televizorul. Pupă chipul mamei lui pe televizor”, a mai spus Miron Cozma.

Citeşte şi: Drama copiilor lui Cristi Borcea. Prin ce trec de când tatăl lor a fost închisFOTO EXCLUSIV Borcea i-a pus nevestei «paznic» chinez

Liga lui Mititica. Opt grei din fotbal, aruncaţi după gratii pentru corupţie

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net