Cristi Borcea s-a predat vineri dimineață. A fost condamnat definitiv la 5 ani de închisoare cu executare

Ultima actualizare:

    Cristi Borcea s-a bucurat de doar 7 luni de libertateFoto: Click!
Cristi Borcea s-a bucurat de doar 7 luni de libertateFoto: Click!

Cristi Borcea s-a predat, vineri dimineață (8 februarie), la IPJ Ilfov. Fostul acționar de la Dinamo a fost condamnat definitiv la 5 ani de închisoare. El va fi încarcerat după finalizarea documentației de la Rahova.

UPDATE 9.20: Borcea a ajuns la Penitenciarul Rahova

Cristi Borcea va ajunge iar în spatele gratiilor, după ce judecătorii Înaltei Curții de Casație și Justiție l-au condamnat definitiv la cinci ani de închisoare, în dosarul retrocedării plajelor. În același dosar a fost condamnat și fostul primar al Constanței, Radu Mazăre, care a primit o condamnare de nouă ani. Fostul politician se află în prezent în Madagascar. Implicat în același dosar, fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, a primit cinci ani de închisoare, potrivit stirileprotv.ro.

Sentința a fost amânată de cinci ori

Sentința  în acest dosar a fost amânată de cinci ori. În primă instanță, Cristian Borcea a fost achitat, iar Radu Mazăre și Nicuşor Constantinescu au primit sentințe cu suspendare, de 4, respectiv 3 ani de închisoare. Prejiduciul în acest dosar a fost estimat de DNA la aproximativ 114 milioane de euro.

image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net