Cristi Boureanu rămâne după gratii

Ultima actualizare:

    Cristi Boureanu a fost protagonistul unui scandal monstru cu poliţiştii
Cristi Boureanu a fost protagonistul unui scandal monstru cu poliţiştii

Este pentru a patra oară când Cristian Boureanu încearcă să-i convingă pe judecători să-l elibereze, însă fără sorţi de izbândă. Miercuri, magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis ca fostul deputat să rămână în continuare în arest preventiv.

Se află în arestul poliţiei Capitalei de pe 10 iunie, acuzat de ultraj după ce a lovit un poliţist de la Rutieră. De atunci, Cristian Boureanu (44 de ani) a făcut patru cereri pentru a i se înlocui arestul preventiv cu măsura controlului judiciar şi plasarea în arest la domiciliu. Pe 19 iulie, Judecătoria Sectorului 1 a decis eliberarea din arest a lui Cristian Boureanu, însă procurorii au făcut contestaţie la Tribunalul Bucureşti. Pentru a-i convinge pe judecători, Boureanu şi-a pus cenuşă în cap.


    Iubita lui, Laura Dincă, l-a vizitat în arest
Iubita lui, Laura Dincă, l-a vizitat în arest

„Regret foarte mult ce s-a întâmplat şi numai cineva care mă priveşte cu rea-credinţă poate să creadă că nu regret. Am în custodie un copil pe care îl am de la 3 ani şi numai eu ştiu cum a crescut. Regret ce s-a întâmplat”, a spus Boureanu în sala de judecată.

Mai mult, el  a recunoscut că era băut în momentul altercaţiei cu poliţistul de la Rutieră. «Eram în stare de ebrietate, l-am înjurat o dată şi îmi pare rău. Am 45 de zile în arest, n-am cum să influenţez judecata, voi avea grijă să respect condiţiile impuse. Pe perioada procesului o să mă ocup de familie”, a mai spus Boureanu. S-a folosit de toate pârghiile, însă iată că judecătorii nu s-au îndurat de el şi au decis ca fostul politician să rămână în continuare după gratii.

image
image
image
image
image
image
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
termometru freepik jpg
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net