Cristi, un poliţist din Craiova, a murit la 44 de ani, la doar o zi după ce medicii i-au descoperit o tumoare

Ultima actualizare:

    Cristi Ciortan avea doar 44 de anifoto: Facebook
Cristi Ciortan avea doar 44 de anifoto: Facebook

Cristian Ciortan, un polițist de 44 de ani, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj, s-a stins din viaţă fulgerător, din cauza unei tumori pe creier. Marți i s-a făcut rău, a fost operat, însă noaptea trecută s-a stins, lăsând în urmă o fetiță și o soție îndurată. Dumnezeu să-l odihnească!

Cristi Ciortan, polițistul de la IPJ Dolj și delegatul sindical în cadrul Filialei Europol Dolj, s-a stins din viață fulgerător, la numai 44 de ani. A fost o persoană plină de viață până marți, 28 septembrie, când i s-a făcut rău la serviciu. Când a ajuns la spital a intrat în comă. Medicii l-au operat de urgență și atunci familia a aflat că, de fapt, acesta avea o tumoare pe creier. Bărbatul era așteptat acasă de soția și de fetița sa.

I s-a făcut rău marți, în timp ce era la serviciu

Sindicatul Europol a scris un mesaj emoționant, pe Facebook: „Astăzi este o zi tristă pentru întreaga echipă a Sindicatului EUROPOL. Colegul nostru, Cristi Ciortan, delegat sindical în cadrul Filialei Europol Dolj, a pierdut lupta cu moartea. Cristi era un coleg întotdeauna vesel, cu poftă de viață și care ajuta pe toată lumea. În urmă cu două zile, în timp ce era în serviciu, i s-a făcut rău și a fost dus de urgență la spital în stare de inconștiență. A fost operat imediat, medicii descoperindu-i o tumoare pe creier. La numai o zi, în această dimineață, Cristi s-a stins. Avea doar 44 ani și era o persoană puternică, un adevărat luptător, însă boala a acționat fulgerător, răpindu-i orice șansă de a lupta.

Suntem destul de săraci în cuvinte să putem să ne exprimăm tristețea și regretul față de această pierdere. Ce a rămas în urmă, e greu de descris. O familie sfâșiată de durere, o fetiță care avea nevoie mai mult ca oricând de Cristi și în același timp, un întreg colectiv de colegi și prieteni care au rămas înmărmuriți de această veste tragică. Din toate acestea nu putem învăța decât că suntem cu toții vizitatori în acest timp, iar pe acest pământ suntem doar în trecere. Scopul nostru aici este doar să observăm, să învățăm, să creștem, să iubim… și apoi să ne întoarcem acasă. Drum lin către îngeri, Cristi…!!!”, a scris Sindicat Europol pe Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net