Cristian Pomohaci adoră să gonească pe șosele, dar riscă să ajungă pieton

Ultima actualizare:

    Pomohaci a pierdut un proces cu Poliția Rutieră. Riscă să rămână fără permisul de conducereFoto: Facebook
Pomohaci a pierdut un proces cu Poliția Rutieră. Riscă să rămână fără permisul de conducereFoto: Facebook

Cristian Pomohaci este cunoscut și de polițiștii rutieri, dar nu datorită carierei sale muzicală sau de preot, ci din cauza pasiunii sale pentru viteză. Pomohaci a pierdut deja un proces cu Polițiai Română și riscă să ajungă pieton.

În luna iunie a anului trecut, Cristian Pomohaci a fost prins de polițiști gonind cu 92 de km/oră, pe un drum unde viteza maximă admisă era de 50 km/h. Preotul a pierdut procesul intentat IPJ Dâmbovița. Pentru că nu a făcut apel în 30 de zile, judecătorii din Târgoviște au luat o hotărâre definitivă: Pomohaci trebuie să plătească amenda usturătoare.

Amenda este însă ultima dintre grijile sale. Cea mai mare problemă o pun punctele de penalizare, pentru că el a mai avut un proces asemănător cu IPJ Tulcea. Dacă va pierde și acel proces, Cristian Pomohaci riscă să ajungă pieton.

El este cunoscut de polițiștii rutieri și pentru numerele de înmatriculare disctincte pe care le are la mașini: „DUH” și „11SUS” (Iisus, n.r.).

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net