Cristian Popescu Piedone a devenit bunic pentru a treia oară! Ana Maria, fiica lui, a născut o fetiță

Ultima actualizare:
Cristian Popescu Piedone e un bunic fericit
Cristian Popescu Piedone e un bunic fericit

Bucurie mare în familia Piedone! Cristian Popescu Piedone a devenit bunic pentru a treia oară, după ce fiica lui a născut o fetiță perfect sănătoasă. Ana Maria l-a făcut din nou bunic pe fostul primar, acesta așteptând cu nerăbdare clipa în care și-a strâns fericit nepoțica în brațe, încă de când anunțase în mediul online că fiica lui este însărcinată.

Marea veste a fost dată chiar de proaspătul bunic, care era nerăbdător să își cunoască „prințesa”, așa cum fostul primar al sectorului 4 o alintă pe micuță. Atât fiica sa, cât și nepoata sunt bine. Micuța care tocmai a venit pe lume a primit numele Celine Nicole.

„Dumnezeu m-a binecuvântat! Bunic pentru a treia oară! Astazi fata mea a facut familia și mai fericită aducând pe lume o prințesă pe nume Celine Nicole. Încă un motiv sa merg mai departe!”, a scris Cristian Popescu Piedone pe rețelele de socializare, acolo unde le-a arătat prietenilor lui virtuali și prima imagine în care apare cea mică, la maternitate.

Ana Maria, alături de soțul ei
Ana Maria, alături de soțul ei

Cristian Popescu Piedone mai are o nepoțică de la fiul lui, care a venit pe lume în luna aprilie a anului trecut, însă, de această dată, marea bucurie a venit din partea fiicei sale, Ana Maria. De asemenea, fiul lui mai are un băiețel, pe nume David Cristian, care a venit pe lume în 2014 și a fost creștinat de Andra și de Măruță.


    Ana Maria, alături de soțul eiFoto Facebook
Ana Maria, alături de soțul eiFoto Facebook

Fiica lui Piedone s-a căsătorit în luna noiembrie a anului trecut

În toamna lui 2018, la începutul lunii noiembrie, Ana Maria s-a căsătorit cu tatăl copilului ei. Și cu această ocazie specială, mândul ei tată a compus un frumos mesaj, publicat pe contul lui de socializare. „Emoții mari, ca atunci când îți pleacă fata de acasă. Șerban, îți doresc tot binele din lume. Fata mea, sufletul si aerul meu, sa fii sănătoasă si să-mi faci nepoței mulți. Te iubesc tata și mama, și mai ales fratele tau, care îți va fi și naș”, a fost mesajul transmis de Piedone în momentul respectiv.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
catalin predoiu JPG
image png
anul fara vara jpg
Asigurare locuinta - casa FOTO Shutterstock
monezi jpeg
pansies 7210851 1280 jpg
Imperiul Roman, hunii şi goana după aur jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net