Cristian Popescu Piedone, drumul de la 218 kg, la 112: "Am mâncat odată 22 de hamburgeri"

Ultima actualizare:

    Cristian Popescu Piedone, primarul sectorului 5, prezent în emisiunea lui Denise Rifai
Cristian Popescu Piedone, primarul sectorului 5, prezent în emisiunea lui Denise Rifai

Cristian Popescu Piedone, primarul sectorului 5, a fost invitat marți seara, în emisiunea lui “40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D. Dezvăluirile sale au fost din toate aspectele vieții sale, inclusiv despre transformarea fizică prin care a trecut.

Cristian Popescu, supranumit Piedone, actualul Primar al sectorului 5 din București, a fost prezent marți seară la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată la Kanal D! Fost primar al Sectorului 4, timp de 7 ani și 6 luni, iar de anul trecut primar al sectorului 5, Piedone a vorbit despre viața personală, dar nu a scăpat nici de întrebările din jurul tragediei de la Colectiv.

Cristian Popescu Piedone, în emisiunea lui Denise Rifai: "Cred în vaccin și mă voi vaccina"

„În primul rând trebuie să conștientizăm că acest virus există. Nu cred că nu există să nu ai prieteni sau rude care să nu fi suferit. Este o lipsă de autoritate. Trebuie să ai responsabilitate. A fost un semnal de alarmă. Locurile la ATI nu mai există, asumarea responsabilității. Sunt ferm convins că și cei care protestează cred în virus”, a răspuns el când a fost întrebat ce măsuri ar trebui să impună Guvernul românilor. 

„Bineînțeles că voi merge, dar voi respecta legile în vigoare. Nu m-am vaccinat, ca să dau întâietate altora. Cred în vaccin și mă voi vaccina”, a răspuns el când a fost întrebat dacă va merge la biserică în noaptea de înviere.

„Nu. Cu toată lipsa de modestie, eu eram deja vedetă. Cred că ei s-au folosit de mine. Nu a existat interes de nicio parte”, a răspuns el când a fost întrebat dacă s-a folosit de vedete pentru a-și crește popularitatea.

Cristian Popescu Piedone: "Am mâncat două kilograme și jumătate de carne"

„Dacă nu reții un regim strict, și cu operație, pui la loc. Rămâi gurmand, te duci la frigider, vrei să-l dovedești, ajungi să bagi dublu. După o vacanță în Corfu, unde merg de 25 de ani, la moaștele Sfântului Spiridon, am venit acasă cu 30 de kilograme în plus. Am mâncat ce se mănâncă în Grecia, luam în fiecare zi câte un kilogram jumătate, în medie", a povestit Piedone atunci când a fost întrebat despre operațiile de micșorare a stomacului. El a spus că în prezent cântărește 112 kg, dar a recunoscut că a avut și 218.

„Am fost invitat de un prieten, doar noi doi (n.r. 2000-2001). Eram surmenat. A zis să mâncăm niște mici, în Regie. Ok. M-a întrebat câți mici. <Eu vreau patru>, mi-a zis el. <Bine, atunci ia 100!>. I-am spus ospătarului să aducă și salată, și cartofi prăjiți. Au ieșit toți din bucătărie, nu le venea să creadă că acea comandă e doar pentru doi inși, au crezut că au venit un grup, fiindcă ei chiar așteptau un grup de oameni. Micul ajunge la 30 de grame produsul finit. Am mâncat două kilograme și jumătate de carne! Am mai mâncat o dată 22 de hamburgeri la McDonalds”, a povestit Piedone.

„Nimic. Bani - 0. Am conștientizat că munca și învățământul trebuie să meargă. Dacă nu ești absolvent de facultate acum nu poti intra într-o funcție”, a răspuns el când a fost întrebat cât a costat diploma sa de bac.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net