Cristian Popescu Piedone a anunţat duminică dimineaţă (12 iunie) că renunţă la mandatul de consilier local.


Mesajul integral a fost publicat pe pagina personală de Facebook.

„Vă mulţumesc tuturor pentru încrederea pe care mi-aţi acordat-o prin votul dumneavoastră! Va mulţumesc tuturor celor care aţi ieşit la vot şi aţi arătat că va pasă de viitorul Sectorului 4! Din păcate, ştiu că nu aţi putut vota pe cine aţi dorit. Iar acest lucru nu a depins de mine.

Nu îmi pare rău pentru că am muncit, aproape 8 ani de zile, peste 10 ore pe zi. Nu îmi pare rău că am găsit un sector distrus de foştii primari, pe care l-am refăcut, şi cu ajutorul vostru, din temelii. Nu îmi pare rău că am căpătat o experienţă extraordinară pe care voi continuă să o pun în slujba oamenilor. Îmi pare rău doar că nu am putut să va reprezint în continuare, aşa cum şi voi doreaţi. Rămân însă un primar neînvins de nimeni prin vot.

Îl felicit pe noul primar ales al Sectorului 4. Sper să pună în aplicare promisiunile pe care le-a făcut în campanie şi să nu îi însele pe aceia care i-au acordat votul, şi cred că o va face pentru că e un om ambiţios şi vrea să demonsreze că se poate administraţie în sec 4 şi fără Piedone. Acum campania electorală s-a termină, acuzaţiile şi duşmăniile trebuie să înceteze. Aleşii trebuie să îşi suflece mânecile şi să treacă la treaba. Am făcut multe lucruri bune în sector, însă ştiu că mai pot fi făcute multe.

În ceea ce mă priveşte, scorul obţinut de lista pentru Consiliul Local PPUSL îl consider a fi unul bun, însă nu suficient. Din păcate, numărul consilierilor PPUSL care vor intră în Consiliul Local nu este suficient pentru a influenţă lucrurile. De aceea am decis să mă retrag, iar locul meu va fi luat de tineri. Pentru că am promovat tineri pe lista, tineri despre care ştiu că au viitorul în faţă şi doresc să facă ceva pentru cetăţeni. Personal, voi rămâne un social-democrat convins, aşa cum mă ştiţi din totdeauna. De aceea voi continuă să construiesc ceva şi în politică. Am arătat, în administraţie, că se poate lucra pentru oameni. Ştiu că şi în politică sau în ONG-uri se poate munci în folosul cetăţenilor. Voi dovedi acest lucru'', a scris Piedone pe Facebook.

 
 
Loading...