Cristian Tudor Popescu: «Traian Băsescu s-a masturbat încă o dată cu puterea»

Ultima actualizare:

    Traian Băsescu
Traian Băsescu

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat în termeni destul de duri declaraţia preşedintelui Traian Băsescu de vineri seară. Acesta făcuse un profil al viitorului prim-ministru, ce va fi desemnat în urma alegerilor parlamentare de duminică.

Traian Băsescu a spus că următorul şef al Guvernului trebuie să fie o persoană loială interesului naţional, să nu aibă vulnerabilităţi, să nu aibă umbre sau minciuni în CV, să inspire încredere şi, eventual, să aibă experienţă în administraţia de stat centrală.

"Viitorul premier trebuie să fie un proeuropean şi un proatlantist. Domicilul acestei ţări este în UE şi NATO, aici ne construim şi securitatea şi prosperitatea", a precizat Băsescu.

Cristian Tudor Popescu
Cristian Tudor Popescu

Cristian Tudor Popescu şi-a prezentat punctul de vedere vizavi de afirmaţiile preşedintelui la România TV:

"Domnul Băsescu s-a masturbat încă o dată cu puterea... câtă mai are. Tot ce a spus, aberaţii plus banalităţi, nu fac niciun bine, niciun rău nimăni.

În primul rând, nu fac vreun bine partidului pe care s-ar putea crede că vrea să-l susţină în această campanie electorală. De pildă, spune domnul preşedinte, că premierul trebuie să fie aşa şi pe dincolo, că trebuie să fie pro-atlantist. E greu, sigur trebuie să fac analiza, asta mi-e meseria, dar la un moment dat îţi stă mintea.

Premierul poate să fie pro-uzbek sau pro-eskimos, pentru că înainte de toate acestea atribute, premierul trebuie să aibă sprijinul popular ca să poată guverna. Premierul trebuie să fie susţinut de populaţie pentru a lua măsurile dure guvernamentele într-un an extrem de greu, care urmează".

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Valea Cernei și Cernișoarei, după inundatii  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (90) jpg
ungaria romania colaj pexels jpg
Gustav Klimt Immersive Experience Gold in Motion 2 jpg
cafea jpg
renovare apartament jpg
WhatsApp Image 2024 04 24 at 10 52 03 jpeg
bucuria 1536x1024 jpg
atena praf saharian jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net