Cristina Țopescu la 58 de ani. Prima aniversare fără tatăl ei, Cristian Țopescu

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Astăzi este Ziua Americii, dar și a Cristinei Țopescu. Nu va fi petrecere mare, întrucât omul de televiziune și-a pierdut tatăl, pe celebrul comentator sportiv Cristian Țopescu, în urmă cu mai puțin de două luni.

Nu este ușor peste pierderea tatălui. Cristina Țopescu împlinește astăzi, 4 iulie, 58 de ani de viață și peste 35 de ani de televiziune.

Cristina Țopescu este fiica celebrului comentator sportiv, Cristian Țopescu de la care a moștenit pasiunea pentru micrul ecran și profesionalismul. Cristina a ajuns în preajma televiziunii încă de mică, în perioada 1970-1979 a apărut în mai multe emisiuni pentru copii și tineri. După ce mama ei a plecat în Germania, Cristina Țopescu nu a mai avut acces în televiziune și chiar a avut dificultăți în a-și găsi de lucru.

Cristina Țopescu este absolventă a Facultății de Limbi Străine din București, secția Engleză – Italiană. În perioada când nu a avut serviciu, a trăit din meditații, a fost corector la revista ”Contemporanul”, a scris la revista ”Cinema”, a tradus filmele care circulau pe casete video.

Din 1991, Cristina Țopescu a revenit în televiziune, iar timp de 10 ani și-a legat numele de cel al postului Prima TV acolo unde prezinta principalele știri. Cristina Țopescu este necăsătorită.

Cristian Țopescu a încetat din viață la 81 de ani

În ziua de 15 mai 2018, marele comentator sportiv Cristian Țopescu ne-a părăsit la 81 de ani. Timp de 40 de ani, românii au stat lipiți de televizor la toate marile competiții sportive din lume.


    Celebrul om de televiziune Cristian Țopescu a comentat peste 5.000 de transmisiuni live. Ne-a părăsit la15 mai, la 81 de ani
Celebrul om de televiziune Cristian Țopescu a comentat peste 5.000 de transmisiuni live. Ne-a părăsit la15 mai, la 81 de ani

O voce inconfundabilă, elegant și decent, profesionist de marcă. Cristian Țopescu a făcut multe generații de români fericiți. Pe vremea când programul de televiziune dura doar două ore și acelea cu Nicolae Ceaușescu, Cristian Țopescu te vrăjea cu mulțimea de informații pe care le avea despre sportivi din întreaga lume. Părea că știe tot despre orice sport fie fotbal, oină, hipism, bob sau tir cu arcul.

Cristian Țopescu a comentat peste 5.000 de transmisiuni live, 13 ediții ale Jocurilor Olimpice, dar si campionate mondiale si europene. El ne-a ținut cu sufletul la gură când panoul de notare a Nadiei Comăneci la Montreal arăta nota 1.00 care, de fapt, era prima notă de 10.00 din istoria gimnasticii. Apoi am aflat tot ce se putea despre marii sportivi români Ivan Patzaichin, Ilie Năstase, Ion Țiriac, mari fotbaliști, handbaliști și gimnaste.

A fost căsătorit de trei ori, are trei copii și este bunic. Cristian Țopescu s-a născut la 26 martie 1937, la București.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net