Cristinel Dăncilă, despre ironiile la adresa soției sale: «A fost un model de corectitudine şi de inteligenţă»

Ultima actualizare:

    Soții Dăncilă au oferit un interviu, spre sfârșitul campaniei electoraleFoto: Captură Video
Soții Dăncilă au oferit un interviu, spre sfârșitul campaniei electoraleFoto: Captură Video

Spre sfârșitul campaniei electorale, familia Dăncilă și-a deschis ușile casei pentru un interviu de suflet, primul de acest gen în care a apărut și soțul fostului premier al României, Cristinel Dăncilă.

Întrebat cum reacționează atunci când partenera lui de viață este adesea insultată și ironizată, acesta a povestit ce se ascunde în sufletul său încă de când Viorica Dăncilă a devenit persoană publică, iar viața sa, atât cea profesională, cât și cea personală, a fost pusă „sub lupă”. 

Soțul Vioricăi Dăncilă are numai cuvinte de laudă la adresa acesteia 

Cristinel și Viorica Dăncilă sunt căsătoriți de 36 de ani, având împreună și un fiul adoptat, pe Victor. Întrebat care este reacția sa atunci când Viorica Dăncilă este adesea jignită și ironizată, în urma greșelilor sale în exprimare sau de protocol, Cristinel a explicat că el mereu și-a susținut și încurajat partenera de viață să meargă mai departe. Mai mult decât atât, acesta nu este nicicum de acord cu criticile la adresa soției sale, având numai cuvinte de laudă la adresa acesteia. 

Cristinel Dăncilă, despre ironiile la adresa soției sale
Cristinel Dăncilă, despre ironiile la adresa soției sale

„Încă din facultate a fost un model de corectitudine şi de inteligenţă pentru ceilalţi colegi. Când am început serviciul, niciodată ea nu mi-a cerut un favor când eu eram directorul ei şi puteam să fac anumite lucruri. Din contră, le spunea colegilor că am plecat în schelă, şi să mai facă şi altceva.

Tot timpul am admirat comportamentul ei, sosea mereu la serviciu înaintea tuturor. Nu am premiat-o niciodată pentru că era soţia directorului", a declarat Cristinel Dăncilă, într-un interviu oferit pentru Antena 3. 

Începuturile relației celor doi soți: Cristinel a adus-o pe Viorica la țară, ea fiind fata de oraș

De asemenea, soțul candidatei la prezidențiale a povestit și cum au fost începuturile relației lor, atunci când s-au mutat împreună. „Sincer să fiu, mi-a fost frică când am dus-o prima dată, pentru că era o fată de oraș. Venise de la oraș și am dus-o cu trenul și am luat-o cu căruța de la gară”, a povestit soțul Vioricăi Dăncilă. „Au ieșit tata, mama. Le-am zis: Tată, mamă, v-o prezint pe viitoarea mea soție”, a mai spus acesta. 

Viorica Dăncilă a spus că a avut emoții, dar nu a avut o relație tensionată cu socrii săi. „Era prima întâlnire cu socrii, era normal să existe emoții. Am avut noroc și am învățat un lucru, că și eu trebuie să fiu la fel și că aceeași dragoste pe care am primit-o eu de la socrii mei și aceleași aprecieri trebuie să le transmit mai departe soției fiului meu”, a spus și Viorica Dăncilă, despre care partenerul său spune că s-a adaptat extrem de bine la condițiile de la țară de atunci. 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net