Croatul împuşcat în Băneasa este unul dintre cei mai tari afacerişti din Europa de Est

Ultima actualizare:

Zlatko Garac conduce o firmă care se ocupă de comercializarea fierului vechi şi are afaceri şi în domeniul construcţiilor. El are afaceri care însumează anual o cifră de afaceri de aproximativ 100 de milioane de euro.

Milionarul locuieşte într-o vilă estimată la 1 milion de euro, în Mogoşoaia, judeţul Ilfov, este căsătorit cu o româncă şi au împreună doi copii.

"După ce am deschis filiale în Bosnia şi Serbia a venit şi rândul României. Nu am întâlnit niciodată atâtea dificultăţi legate de seriozitatea oamenilor şi a autorităţilor", spunea Zlatko Garac într-un interviu din 2007, relatează romaniatv.net.

Zlatko Garaţ a fost împuşcat vineri seară, în nordul Capitalei. Două gloanţe l-au nimerit în spate. Afaceristul a fost internat, iniţial, la Spitalul Floreasca, unde a şi fost operat. Apoi, el a cerut transferul la o clinică privată din Berlin, Germania, nu pentru că n-ar fi fost bine îngrijit, ci pentru că se temea pentru viaţa lui. Şi asta, pentru că agresorul nu a fost încă prins.

Poliţiştii şi procurorii au un cerc restrâns de suspecţi şi merg pe varianta unui atac la comandă, pus la cale de un cetăţean străin. Mai exact, un sârb, ţinând cont de faptul că muniţia folosită de el provine din Serbia.

image
image
image
image
image
image
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
Masina de spalat rufe jpg
zatun lac jpg
inaugurare jpeg 5 jpeg
furtuni ploi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net