Judecătoarele şpăgare din Capitală se desfătau cu sumele uriaşe luate drept mită pentru a favoriza infractorii. Deveniseră cliente fidele ale saloanelor de înfrumuseţare, unde îşi puneau botox în buze şi îşi ridicau sânii. Apoi, bine tunate, mergeau în croaziere de lux.


Potrivit interceptărilor făcute publice de către procurorii DNA, judecătoarele se deghizau atunci când aveau loc întâlnirile legate de şpăgi, informează România TV.

Cu banii pe care îi primeau pentru a favoriza infractorii, judecătoarele îşi făceau operaţii estetice şi plecau în vacanţe de lux. În interceptările DNA se arată că “Adriana Dascălu i-a relatat investigatorului sub acoperire despre Veronica Cîrstoiu că şi-a făcut operaţie de ridicare a sânilor şi că, la anumite intervale de timp, Veronica Cîrstoiu îşi implantează botox în buze. A mai precizat că Veronica Cîrstoiu va pleca în străinătate, în seara de 24 Iulie 2013, într-o croazieră”.

Judecătoarele se întâlneau în arestul poliţiei pentru a discuta despre şpăgi. La una dintre aceste întâlniri, s-ar fi certat chiar pe şpaga de un milion două sute de mii de euro de la Dinel Staicu.

“La 23 aprilie 2013 a avut loc o întâlnire între Adriana Dascălu şi Alina Răducan în incinta arestului central din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, ocazie cu care Răducan i-a reproşat lui Dascălu că nu ar fi dat întreaga sumă de bani de 1.200.000 de euro, ci numai 200.000 de euro, destinată magistraţilor de la Curtea de Apel Bucureşti pentru admiterea contestaţiei în anulare a lui Dinel Staicu”, potrivit interceptrilor DNA.

Cele trei judecătoare se află în arest.
 
 
Loading...