C.T.P: „Vreau să știu în ce constă contribuția polițiștilor români la prinderea lui Ghiță”

Ultima actualizare:

    Foto: Arhiva Click!
Foto: Arhiva Click!

Jurnalistul Cistian Tudor Popescu a declarat că, cel mai probabil, prinderea lui Sebastian Ghiță a fost o pură întâmplare. Fostul deputat a fost capturat de polițiștii sârbi, după ce s-a legitimat cu acte false. C.T.P crede că Poliția Română nu își poate asuma niciun credit în priderea lui Ghiță.

„El a fost capturat acum în mod întâmplător, s-a legitimat cu acte false, comițând încă o infracțiune. Dacă nu se legitima cu acte false era prins? Probabil nu. Vreau să ştiu în ce constă contribuția polițiștilor români la prinderea lui Ghiţă”, a declarart Cristian Tudor Popescu, printr-o intervenție telefonică la Digi24.

Sebastian Ghiță a fost prins la Belgrad, în noaptea de joi spre vineri. Poliția română anunță că a colaborat cu autoritățile din zece state pentru capturarea fostului deputat. C.T.P crede că Ghiță a fost prins întâmplător: „„Întrebările care se pot pune la cald: ce contribuție au organele de urmărire românești? Dacă această contribuție este zero și este vorba doar de agenți internaționali sau sârbi? Dacă dl. Ghiță, așa cum a fost prisn de febra dezvălurilor, dacă va spune cum a reușit și cu ajutorul cui, sub ochii tuturor organelor în drept. E posibil să mai facă nişte ziceri care să le depăşească în spectaculozitate pe cele făcute la televiziunea sa. Acest om aflat sub atâtea dosare a părăsit România, nu a fost prins în România, ci în străinătate, ceea ce însemnă că a făcut de râs întreg sistemul din România. Să răspundă Poliția de frontieră, polițiștii de interior, SRI, SIA și așa mai departe”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
Becali canta biserica jpg
green 1710328 1280 jpg
2019 07 07 7 dimitrie bolintineanu 1819 1872 54597 jpg
cel mai mic robot lume guinness png
image
actualitate.net
image
actualitate.net