Cu avionul, direct spre Canada. Vor fi curse la Toronto și Montreal

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Mai avem puțin de așteptat, până în 7 iunie 2018. Apoi vom putea călători cu avionul în Canada, la Toronto și Montreal, direct de la București. Anul acesta, obținerea vizelor este mai ușoară.

Air Canada va opera pe Aeroportul Henri Coandă, din iunie 2018, patru curse săptămânale dus-întors pe rutele Bucureşti – Toronto şi Bucureşti – Montreal, anunță news.ro. ”Începând din 2018, compania aeriană Air Canada va opera zboruri directe de pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti către principalele aeroporturi ale Canadei: Montreal şi Toronto. Decizia companiei nord-americane a fost luată în urma discuţiilor cu şefii Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti, care au convins reprezentanţii Air Canada să opereze curse directe pe principalul aeroport al României”, anunţă Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti.

Compania Air Canada va opera zborurile directe pe Aeroportul Henri Coandă cu aeronave Boeing 767. Primele zboruri directe Air Canada spre/dinspre România vor fi: Montreal – Bucureşti: 7 iunie, Bucureşti – Montreal: 8 iunie,  Toronto – Bucureşti: 9 iunie şi Bucureşti – Toronto: 10 iunie.

Ambasada Canadei la București a anunțat anul acesta că, de la 1 mai, cetățenii români care au deținut o viză canadiană în ultimii 10 ani sau care dețin  acum o viză valabilă pentru SUA trebuie să depună o cerere pentru autorizație  de călătorie electronică (eTA), în loc de viză, pentru a călători pe calea aerului sau pentru a tranzita un aeroport canadian.Cei care nu îndeplinesc aceste cerințe, pot călători doar cu viză. eTA va fi valabilă pentru o durată de 5 ani. Guvernul Canadei a anunța că intenționează să elimine regimul de vize pentru toți cetățenii români din decembrie 2017, scrie news.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
drapel steag romania revolutie fara stema foto sutterstock
Au furat 13 tone de masline in Spania jpg
trusa prim ajutor jpg
focveg jpg
al treilea razboi mondial profetii jpeg
Pestera Lacului Verde jpeg
ardei jpeg
magazin lidl jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net