«Cu banii de la Click! îi fac un cadou nepoatei»

Ultima actualizare:

    Rodica, alături  de nepoțica ei,  Lidia Camelia
Rodica, alături de nepoțica ei, Lidia Camelia

La concursul nostru, premiile chiar se dau! O bucureșteancă de 75 de ani a câștigat 300 de lei cu Click!MANIA, iar de acești bani va beneficia nepoțica ei.

“Am câștigat 300 de lei, dar lucrul care mă bucură cel mai mult este că norocul a fost al nepoatei mele, Lidia Camelia, de 8 ani. Ea a deschis talonul de la Click!Mania și a descoperit premiul de 300 de lei. În fiecare zi când o iau de la școală primul lucru care mi-l spune este «mamaie, hai să deschidem talonul de la Click!Mania și să vedem dacă am câștigat». Acum cum a văzut premiul a spus veselă «uau uite ce am!». Acum o să punem banii ăștia pentru a cumpăra o tabletă, așa cum își dorește de mult timp nepoțica mea iubită. Este a doua oară când câștigăm împreună, anul trecut am mai obținut tot cu ajutorul ei un DVD la Click!Mania”, ne-a spus Ileana Rodica Constantin. 

Şi tu te poţi număra printre norocoşi. Click!MANIA ţi-a pregătit peste 4.000 de premii, iar valoarea totală a câştigurilor sare de 340.000 de lei. Sunt în joc: un autoturism Dacia Logan, în valoare de peste 34.000 de lei, premii în bani (5.000 de lei, 1.000 de lei şi 300 de lei), telefoane, aparate de aer condiţionat, cărucioare de cumpărături, pături pliabile, vase de bucătărie şi multe altele.

Avem şi peste 1.600.000 de lozuri cu reduceri la diverse produse din cele 3 game de produse aparținând Studio Moderna (Dormeo, Delimano, TopShop) conform ofertelor prezentate zilnic în paginile de concurs din ziarele Click! și Click! de Duminică. Mult succes!

image
image
image
image
image
image
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net