Cu ce tricou a venit premierul Florin Cîțu la rapel. „Mă simt foarte bine după vaccin”

Ultima actualizare:

    Florin Cîțu, purtând tricoul trupei „Foo Fighters”Foto: Facebook
Florin Cîțu, purtând tricoul trupei „Foo Fighters”Foto: Facebook

Premierul Florin Cîțu s-a vaccinat sâmbătă la prânz, 6 februarie, la Spitalul Universitar de Urgență Militar „Dr Carol Davila”, cu doza de rapel anti-COVID-19 de la Pfizer, la 21 de zile după prima inoculare.

La prima doză de vaccin premierul a purtat un tricou alb, pe care scria „Împreună invingem pandemia”, însă de data aceasta, Florin Cîțu a demonstrat că este un fan al muzicii rock. Acesta a venit la vaccinarea cu a doua doză într-un tricou negru inscripționat cu numele trupei rock americane „Foo Fighters” , de la turneul efectuat în Europa în 2017.

Florin Cîțu, la efectuarea rapelului

Premierul le recomandă românilor, într-un mesaj publicat pe Facebook, să meargă să facă doza de rapel. „Nu există motive de neîncredere. Astăzi am primit cea de-a doua doză de vaccin împotriva Covid-19, rapelul. Procedura a fost la fel de ușoara, nedureroasă, și mai ales, mă simt foarte bine după vaccin.

Recomand tuturor românilor să meargă să facă doza de rapel, nu există motive de neîncredere. Vreau, în acest mandat să-i conving pe toți românii că singura soluție pentru a stopa pandemia este vaccinarea.  În același timp, trebuie să fim responsabili și sa respectăm in continuare regulile sanitare elementare: mască, distanțare”, a scris prim-minstrul pe Facebook.


    Foto: Facebook
Foto: Facebook

Premierul a mai spus că „intenția mea este să ajungem la 100.000 de vaccinuri pe zi”. „Așa cum am declarat, am anunțat Comisia Europeana că suntem gata să ajutăm prin resuresele locale, Institutul Cantacuzino, creșterea capacității de producție pentru vaccinul împotriva coronavirusului”, a mai scris Florin Cîțu pe pagina sa de socializare.

Foo Fighters a lansat vineri un nou album

Trupa Foo Fighters s-a înfiinţat în 1994, acelaşi an în care a murit Kurt Cobain şi, odată cu el, povestea Nirvana. Iniţial, trupa a fost un proiect al lui Dave Grohl, un one man band, care a înregistrat singur toate instrumentele pentru primul album.

Numele trupei vine de la "Foo Fighter" o poreclă dată de către piloţii de avioane din Al Doilea Război Mondial OZN-urilor. Grupul este unul dintre cele mai de succes din SUA, cu 12 premii Grammy la activ, printre care 4 distincţii de "Best Rock Album". Vineri, 5 februarie 2021, Foo Fighters a lansat un nou album, "Medicine At Midnight".

image
image
image
image
image
image
copii calatorie avion jpg
3 lacul ursu jpg jpeg
Mesaje de la ingeri pentru zodii  Ce nativi sunt binecuvantati pana in toamna ghinionul nu se atinge de ei jpg
cirese 250 lei kg jpg
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net