Cu ceasul de mii de euro la plajă! Din lumea miliardarilor români care se respectă

Ultima actualizare:
Remus Truică și ceasul de lux, pe plaja din Mamaia
Remus Truică și ceasul de lux, pe plaja din Mamaia

A scăpat de arestul la domiciliu, dar tot nu poate părăsi România. Omul de afaceri Remus Truică (46 de ani) trebuie să se mulțumească anul acesta cu luxul de la Mamaia, în materie de concedii. Asta nu înseamnă însă că a renunțat și la luxul personal. Acolitul fostului premier Adrian Năstase a fost surprins de fotoreporterii Click! la plajă cu un ceas în valoare de mii de euro.

Apuse sunt vremurile în care se relaxa pe terasa vilei proprii din Caraibe, se bronza în largul mării pe puntea iahtului personal sau își invita prietenii la un pahar de vin în salonul apartamentului din Monte Carlo!

Urmărit în dosarul retrocedărilor ilegale, omul de afaceri Remus Truică a scăpat recent de arestul la domiciliu, dar se află sub control judiciar. Asta înseamnă că nu poate părăsi țara și că trebuie să se mulțumească, cel puțin vara aceasta, cu plajele din Mamaia.

Cu un șort în dungi, alb-gri, semn că omul de afaceri a trecut ușor peste episodul reținerii de la sfârșitul anului trecut, bronzat uniform și cu abdomenul bine lucrat, Remus Truică purta la mâna stângă un ceas Rolex în valoare de aproape 7.000 de euro.

Remus Truică și ceasul lui preferat, un Richard Mille RM 011
Remus Truică și ceasul lui preferat, un Richard Mille RM 011

Un gest excentric pentru plajele din România, de bună seamă, dar un mizilic, dacă ne gândim la bijuteria de 81.000 de euro, un ceas Richard Mille RM 011 cu carcasa din titan, pe care Truică o purta cu mândrie pe vremea când se războia cu fosta soție prin tribunale.


    Remus Truică și ceasul lui preferat, un Richard Mille RM 011foto: arhiva Click!
Remus Truică și ceasul lui preferat, un Richard Mille RM 011foto: arhiva Click!

Truică deține un domeniu impresionant la Snagov, unde are o vilă uriaşă, cu piscină, teren de fotbal şi teren de tenis, o casă de vacanță în Caraibe, pe insula Saint Martin, un apartament la Monte Carlo, iaht și un garaj care ar satisface fanteziile oricărui pasionat de mașini de lux, cu un Ferrari, un Mercedes, un Range Rover sau un Aston Martin.

Remus Truică s-a aflat în arest la domiciliu din decembrie 2015 până în 22 iunie. Omul de afaceri este acuzat de constituirea unui grup infracțional organizat, trafic de influență, spălare de bani, dare de mită și complicitate la abuz în serviciu. Începând cu anul 2006, Truică i-ar fi promis unei persoane interesate că poate să îi recupereze averea revendicată nelegal, pretinzând că are relaţii în lumea politică şi în justiţie la cel mai înalt nivel (consilier al primului ministru, serviciile unei firme de avocatură de top, prin care influenţa poate ajunge chiar la Înalta Curte), cerând în schimb o parte considerabilă din această avere, atât pentru el cât şi pentru membrii grupului, între 50% – 80% din fiecare bun care va fi obţinut.

image
image
image
image
image
image
chirie apartament jpeg
Al Di Meola  jpg
febra tifoida romani jpg
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net