Culmea ghinionului: să furi un jeep şi să intri cu el în gard - VIDEO

Ultima actualizare:

Marian Stoica, de 20 de ani, Alexandru Rădulescu de 19 ani şi Costel Tache, de 22 de ani, au chefuit noaptea trecută în Cafeneaua Artiştilor.

În jurul orei 05.00 au plecat către casă dar în drumul lor, pe platoul Dacia, lângă restaurantul Boema, au văzut parcată o maşină de teren. Ei susţin că au găsit şi cheile picate lângă maşină, le-au încercat, au văzut că se potrivesc, au pornit maşina şi au plecat cu ea.

Ajunşi pe strada Dobrogeanu Gherea, şoferul, Marian Stoica, a încercat să facă o depăşire dar lipsa experienţei şi-a spus cuvântul, a pierdut controlul volanului, a avariat un contor de gaze şi s-a oprit între un stâlp de beton şi gardul unei case.

Niciunul dintre cei trei nu avea permis de conducere iar şoferul avea o alcoolemie de 0,66 mg/litru alcool pur în aerul expirat. Cei trei tineri au ajuns la spital iar medicii spun că şoferul a fost rănit grav în zona feţei. Maşina furată aparţine lui Toni Bocioacă, un cunoscut om de afaceri din Buzău.

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net