Cum arată femeile care îşi caută jumătatea pe internet

Ultima actualizare:

    35% dintre femei au între 25 şi 34 de ani
35% dintre femei au între 25 şi 34 de ani

Vrei să ştii ce femei sunt singure şi îşi caută partener pe site-urile de dating? Ei bine, vă spunem noi: majoritatea au între 25 şi 44, lucrează în marketing, vânzări, educaţie sau domeniul sanitar şi multe au fost înşelate de foştii parteneri. Iată ce aşteptări au de la bărbaţi!

Cele mai multe femei care și-au făcut cont pe cel puțin un site de dating au 25-34 de ani (35%), iar 23% au între 35 şi 44 de ani. Acestea declară că sunt interesate de o relație serioasă, chiar căsătorie (52%),  în timp ce categoria 18-24 de ani (17%) este interesată de relații serioase, dar fără a dori să se căsătorească neapărat (26%), arată un sondaj Sentimente.ro realizat în perioada februarie-martie 2019 pe un eşantion de 874 de persoane. Cele mai multe femei care utilizează site-ul de dating lucrează în domenii care le lasă puțin timp liber, acesta fiind și unul dintre motivele pentru care apelează la online: marketing, vânzări, educație, domeniile sanitar, administrativ, secretariat sau alimentar.

Femeile care îşi caută jumătatea în online sunt optimiste și deschise spre relații noi, chiar dacă unele dintre ele au trăit multe dezamăgiri în dragoste. Astfel, 45% consideră că nu este ușor să te încrezi în partener complet, multe fiind chiar înșelate, în timp ce 27% uneori nu știu dacă sunt plăcute cu adevărat. Tocmai de aceea, aproape 60% susțin că găsesc esențială comunicarea între parteneri și recunosc că, dacă relația de cuplu funcționează, simt că toate merg din plin. Mai mult decât atât, peste 89% fac totul ca dragostea să le reapară în cale, tocmai de aceea își doresc ca site-urile de dating să fie răspunsul la această căutare.

Cum arată bărbatul ideal

Femeile au conturat și profilul bărbatului ideal. Nu trăsăturile fizice primează, ci mai degrabă alte aspecte. Jumătate își doresc să se simtă protejate în relația de cuplu, iar sinceritatea este esențială, în timp ce 20% își doresc atât un bărbat sociabil, amuzant, plin de viață, cât și un bărbat care și-a depășit temerile și nesiguranța și are încredere în el cu adevărat. Ce sunt dispuse să facă pentru a-l cuceri: jumătate spun că îl vor răsfăța, acesta fiind un lucru pe care de altfel și-l doresc și pentru ele.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Domeniile Murani FOTO destinatiaanului.ro
hipodrom baneasa jockeyclub1 jpg
supermarket jpeg
cruce pixabay jpg
parau peta1 jpg
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net