Cum arată tabloul cu Cristi Borcea, care se vinde pe OLX cu un preț fabulos

Ultima actualizare:
Tabloul cu Cristi Borcea se vinde pe olx.ro
Tabloul cu Cristi Borcea se vinde pe olx.ro

Cristi Borcea, pictură în ulei, ramă din lemn masiv, dimensiuni 80 x 120 cm, preț negociabil. Nu, nu e o glumă, ci un anunț cât se poate de serios, dar inedit, pe olx.ro. Fostul acționar de la Dinamo a fost pictat de artistul Ștefan Dobre.

Jurnaliștii de la Prosport.ro au găsit zilele trecute un anunț postat pe olx.ro, la data de 27 noiembrie, care suna așa: „Tablou Portret CRISTI BORCEA Pictura 80 x 120 cm”. Pictura e realizată de Ștefan Dobre, artist ce încearcă de ani de zile să vândă opera respectivă, însă prețul cam pune frână doritorilor: 8.000 de euro. Pictura îl înfăţişează pe Borcea în rolul unui nobil, iar la picioarele sale are un ciobănesc german – care ar vrea să sugereze leagătura cu Dinamo. Pe fundal se vede și un castel.


    Tabloul cu Cristi Borcea se vinde pe olx.rofoto: olx.ro
Tabloul cu Cristi Borcea se vinde pe olx.rofoto: olx.ro

Anunțul de pe OLX a fost actualizat și aflăm că portretul este în ulei, pe carton pânzat: „Portret Cristi Borcea, realizat în ulei pe carton pânzat şi aşezat pe sasiu lemn, dimensiuni 80 x 120 cm, înrămat cu ramă lemn masiv de 12 cm lăţime (preţul ramei aprox. 2.500 lei/490 €). Lucrarea este semnată: Ştefan Dobre, 2008. Tabloul este de vânzare, preţul este negociabil şi putem avea o discuţie cu seriozitate, cu cel ce este hotărât să cumpere lucrarea. Nota: Nu asigur transportul! Ridicarea se va face personal de la o anumită adresă. Mulțumesc pentru vizionare” e anunțul proprietarului. Prețul tabloului cu Cristi Borcea e: 8.000 de euro! Negociabil.

Citește și:

EXCLUSIV Valentina Pelinel şi Cristi Borcea, adevăruri nespuse: "Spun pentru prima dată că am apelat la fertilizare. Aici, în România"

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
furtuni ploi jpeg
casse tete jpg
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net