Cum completăm declarația pe propria răspundere, după noile restricții în vigoare

Ultima actualizare:

    foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Grupul de Comunicare Strategică anunță că modelul de declarație pe propria răspundere după implementarea noilor restricții nu se va modifica pentru moment, putând fi folosit în continuare vechiul model, cu modificarea orelor în funcție de restricțiile aplicate zona respectivă.

Guvernul a aprobat, joi, 25 martie, noi restricții pentru limitarea răspândirii coronavirusului, ele urmând să intre în vigoare de vineri, după publicarea în Monitorul Oficial. Conform documentului emis de Guvern, circulația persoanelor va fi restricționată după ora 20:00 în localitățile în care incidența cumulată în ultimele 14 zile este mai mare de 7,5 la 1.000 de locuitori pe durata întregii săptămâni. Măsură nu va mai fi aplicată în momentul în care incidența scade sub 7. De asemenea, acolo unde incidența este mai mare de 4, atunci restricțiile după ora 20:00 vor fi aplicate pentru zilele de vineri, sâmbătă și duminică. Noile restricții care au fost aprobate pot fi consultate aici.

UPDATE: Autorităţile au publicat, vineri, modelul adeverinţei de la angajator, dar şi al declaraţiei pe proprie răspundere care trebuie completate în contextul noilor restricţii de circulaţie.

Modele declarații pe proprie răspundere

Modelul declarației pe propria răspundere și al adeverinței de la angajator pentru toate localitățile, indiferent de rata de incidență (nivelul de răspândire a virusului)

Descarcă de aici modelul de declarație pe proprie răspundere

Descarcă de aici modelul de adeverință de angajator

Modelul declarației pe propria răspundere și al adeverinței de la angajator pentru localitățile care depășesc rata de incidență de 4 ‰ (necesar a fi folosite pentru zilele de vineri, sâmbătă și duminică), respectiv 7,5 ‰ (necesar a fi folosite în toate zilele săptămânii)

Descarcă de aici modelul de declarație pe proprie răspundere

Descarcă de aici modelul de adeverință de angajator

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
Grasime abdominala_shutterstock 1015212598 jpg
alexandru moruzi (2) jpg
pounds 2391239 1280 jpg
bf17828c1172fb1a0ab3c6f43bf0015c jpg
cos de cumparaturi  jpeg
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net