Cum crede Guvernul că arată refugiatele care vor ajunge în România

Ultima actualizare:
Postarea buclucașă de pe contul de Facebook a Guvernului României
Postarea buclucașă de pe contul de Facebook a Guvernului României

Pagina de Facebook a Guvernului României a oferit miercuri, 16 septembrie, o postare care a trezit indignarea internauților. În încercarea de a promova strategia națională privind imigrația, administratorii contului Guvernului din celebra rețea de socializare au ales o imagine neinspirată. Reacțiile nu au întârziat să apară.

Imaginea aleasă de administratorii contului de Facebook al Guvernului României înfățișează o femeie tânără, trasă prin inel, îmbrăcată în culori tari, cu o valiză în mână, într-o gară. Cu totul diferită de imaginile cu refugiații de la granițele Europei oferite de agențiile de știri de două luni încoace. Discrepanța a fost sesizată de jurnalistul Vald Petreanu pe blogul său.

Textul care însoțește imaginea anunță strategia Guvernului în chestiunea refugiaților. ”Aprobat în ‪#‎SedintaGuvern: Obiectivele strategiei naționale privind imigrația. Obligaţiile României ca stat de relocare a refugiaţilor vor fi asumate fără a neglija combaterea abuzului la procedura de azil”.


    Postarea buclucașă de pe contul de Facebook a Guvernului Românieifoto: captură
Postarea buclucașă de pe contul de Facebook a Guvernului Românieifoto: captură

Internauții au taxat imediat gafa.

”Sunteti de-a dreptul halucinanti.... femeia asta este o refugiata pe holurile Guvernului?...ilustrati o asemenea strategie care este un subiect de dezbatere europeana cu o femeie care arata a hostess?”

”In calitate de cetatean roman platitor de taxe, solicit in mod public demisia / demiterea persoanei care are in fisa postului mentenanta paginii oficiale de Facebook a Guvernului Romaniei. Incompetenta ar trebui sa se plateasca si altfel decat cu banii contribuabililor.”

image
image
image
image
image
image
image png
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net