Cum a decurs prima întâlnire dintre Dacian Cioloş şi soţia sa. Despre ce au vorbit

Ultima actualizare:

    Valerie și Dacian Cioloş s-au căsătorit în anul 2000 în comuna natală a premierului
Valerie și Dacian Cioloş s-au căsătorit în anul 2000 în comuna natală a premierului

Daciana Cioloş şi soţia sa, Valerie, s-au cunoscut pe vremea când premierul României era student în Franţa şi s-au căsătorit în 2000. Franţuzoaicei nu îi era străină România, întrucât fusese aici într-un stagiu de practică înainte să îl întâlnească pe Cioloş.

Premierul a povestit, într-un interviu acordat adevarul.ro, că acel stagiu a fost subiect de conversaţie când au început să iasă împreună, pe lângă domeniul în care lucrau cei doi, horticultura. 

"Nu, am vorbit (nr.: la prima întâlnire) despre România. Ea fusese deja în România, înainte să ne cunoaştem, într-un stagiu practic în judeţul Vâlcea, făcea un studiu pe dezvoltarea agricolă în judeţ, pe gospodăriile mici. Când ne-am cunoscut noi, ea tocmai venise din România şi-şi finaliza memoriul de stagiu. Am mai ajutat-o să finalizeze traducerea câtorva documente şi vorbeam, în primul rând, despre România: ce-a văzut ea în Vâlcea, mă tot întreba unele lucruri pe care le înţelesese mai puţin", a declarat Dacian Cioloş. 

El a mai dezvăluit că Valerie provine din mediul rural, ca el: bunicii soţiei au fost agricultori. Cât despre zvonul că tatăl lui Valerie ar fi şef al serviciilor secrete, nici vorbă, a declarat Cioloş. A fost maistru militar, dar a fost impresionat şi amuzat de funcţia care i-a fost atribuită.

"Şi buncii ei au fost agricultori, şi pe partea tatălui şi pe partea mamei. Însă tatăl soţiei, socrul, a fost maistru militar. Iar asta o spun pentru că, încă din perioada în care eram candidat pentru funcţia de comisar european, s-a zvonit că socrul meu a fost şeful serviciilor secrete. Socrul a fost foarte impresionat de chestia asta şi foarte inocent mi-a spus: „Dacian, explică-le că eu sunt maistru militar“.", a mai spus Cioloş. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
image
image
image
image
image
image
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
the landlord opened the door with a pending key home selling ideas home mortgage free photo jpg
monezi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net