Cum a furat o contabilă un milion de euro și ce a făcut cu banii

Ultima actualizare:

    Contabila a furat un milion de euro de la două societăți, bani cu care și-a cumpărat case și mașini
Contabila a furat un milion de euro de la două societăți, bani cu care și-a cumpărat case și mașini

O contabilă și complicii ei sunt cercetați pentru spălarea banilor, înșelăciune, fraudă informatică și fals în înscrisuri sub semnătură privată. Aceștia sunt acuzați că au furat un milion de euro de la două societăți private, iar ca să li se piardă urma au cumpărat mașini și case.

Oamenii legii de la Inspectoratul de Poliție Județean Ialomița, sub coordonarea procurorului de caz, au pus în aplicare trei mandate de aducere.

Acestea au fost emise pe numele unor persoane, cu vârste cuprinse între 29 și 36 de ani, din Ialomița, bănuite de spălare a banilor, înşelăciune, fraudă informatică și fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Contabila de 36 de ani a furat un milion de euro de la două firme

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2018-2020, în calitate de contabil, o femeie, de 36 de ani, ar fi prejudiciat două societăți comerciale, prin transferarea în mod fraudulos a aproximativ un milion de euro, prin falsificarea unor date bancare în sisteme informatice.

Banii ar fi fost transferați în conturile proprii ale femeii și în conturile mai multor persoane fizice și societăți comerciale.

Contabila hoață a cumpărat case și mașini

Pentru disimularea adevăratei proveniențe a sumelor de bani, cele trei persoane bănuite ar fi achiziționat imobile și autoturisme. În cauză, prejudiciul a fost recuperat în proporție de aproximativ 40%.

În urma administrării probatoriului, procurorul de caz a dispus măsura controlului judiciar față de femeia de 36 de ani.

Cercetările sunt continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomița, pentru documentarea întregii activități infracționale a celor în cauză și recuperarea prejudiciului cauzat.

image
image
image
image
image
image
3 lacul ursu jpg jpeg
Mesaje de la ingeri pentru zodii  Ce nativi sunt binecuvantati pana in toamna ghinionul nu se atinge de ei jpg
cirese 250 lei kg jpg
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net