Cum a încercat un pub din Vâlcea să evite controlul măsurilor anti-Covid. Zeci de persoane s-au baricadat înăuntru

Ultima actualizare:

    Jandarmii au așteptat o oră să poată identifica petrecăreții Foto: gazetavalceana.ro
Jandarmii au așteptat o oră să poată identifica petrecăreții Foto: gazetavalceana.ro

Reacție inedită a unui patron de pub din Râmnicu-Vâlcea în momentul când i-au bătut jandarmii la ușă. Pentru că avea localul plin de lume, el s-a baricadat înăuntru și a refuzat să permită controlul preț de o oră, timp în care a negociat cu poliția prin ușă.

Totul s-a întâmplat la sfârșitul săptămânii trecute în jurul orelor 23.30, când un echipaj de jandarmerie aflat în serviciu pe strada Lucian Blaga din cartierul vâlcean Ostroveni, a auzit gălăgie din interiorul unui Pub relatează antena3.ro.

Ce au făcut jandarmii când au auzit zgomot dar ușa restaurantului era închisă

Potrivit jandarmilor vâlceni, aparent, la terasa Pub-ului nu se afla nicio persoană, dar la o privire mai atentă, printr-o fereastră deschisă, membrii patrulei au observat că în spatele terasei exterioare, vizibilă trecătorilor, se afla o altă terasă închisă, în care mai mulți clienţi se distrau. La solicitarea jandarmilor de a deschide uşa Pub-ului, patronul a refuzat, ulterior retrăgându-se în bar cu clienţii şi angajaţii. După o oră de negocieri, patronul a lăsat jandarmii să intre în Pub, unde s-a procedat la interceptarea şi legitimarea celor prezenţi.

Comunicatul Jandarmeriei Vâlcea

“Astfel, 17 persoane cu vârste cuprinse între 18-40 de ani au primit sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 32.000 lei pentru circulația persoanelor în intervalul orar 23.00-05.00, în locurile în care aceasta a fost interzisă sau restrânsă, iar patronul Pub-ului a fost sancţionat contravenţional cu suma de 3000 lei pentru nerespectarea suspendării activităţii operatorilor econimici în intervalul orar 21.00-05.00”, se arată într-un comunicat remis de Jandarmeria Vâlcea și citat de ziaruldevalcea.ro.

Citiți și

Cum ne vom distra de acum înainte. Nunțile, ieșirile la restaurant și saloanele cosmetice au reguli noi

Ludovic Orban, despre redeschiderea restaurantelor: „Așteptăm opinia specialiștilor”. Când ar putea fi luată decizia

image
image
image
image
image
image
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net