Cum a murit o tânără de 8 martie, după un accident stupid. Aceasta avea 30 de ani și era mamă

Ultima actualizare:

    Tânăra se numea Elena Mitocariu și avea o fetiță de doar câțiva ani
Tânăra se numea Elena Mitocariu și avea o fetiță de doar câțiva ani

O tânără de 30 de ani, din judeţul Iaşi, și-a petrecut ultimele clipe chiar de 8 martie, înainte de a face o alegere care i-a fost fatală.

Tânăra, care era și mama unui copilaș de doar câțiva ani, a murit înecată la o petrecere de 8 martie, care a avut loc în vecini. Aceasta se afla, împreună cu familia ei, în casa unui prieten, când s-a hotărât să meargă până la toaletă. Uşa de la toaletă era alăturată unei alte uşi, care ducea către beci, iar astfel s-a întâmplat un accident stupid și nefericit.

Accident nefericit la o petrecere de 8 martie

Tănăra a deschis uşa greşită şi a căzut într-o fântână săpată în beci cu scopul de a colecta surplusul de apă. Fără să cunoască încăperea, aceasta a căzut şi s-a înecat, scrie bzi.ro. Când a fost găsită în fântână, era deja mult prea târziu.

„Poliţiştii au fost sesizaţi printr-un apel la numărul unic de urgenţe despre faptul că o tânără în vârstă de 30 de ani a fost găsită decedată. În cauză s-a deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă şi s-a dispus efectuarea necropsiei pentru stabilirea cauzei decesului.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii situaţii de fapt”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Iaşi. Poliţiştii au deschis o anchetă şi cercetările continuă pentru stabilirea circumstanţelor în care o tânăra şi-a găsit sfârşitul.

image
image
image
image
image
image
avion pixabay jpg
vant puternic Inquam Photos jpg
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net