Cum poate deveni Elena Udrea milionară peste noapte

Ultima actualizare:

    Elena Udrea se află în acest moment în Costa Rica
Elena Udrea se află în acest moment în Costa Rica

Elena Udrea uimește din nou pe toată lumea. Însărcinată în aproape 5 luni, aceasta a primit de la Netflix o ofertă de nerefuzat. Compania care produce și difuzează filme vrea să încheie cu ea un contract pentru un documentar. Așa că ar putea deveni milionară de peste noapte.

Elena Udrea (44 de ani) a devenit celebră în toată lumea de când a cerut azil politic în Costa Rica. Astfel că platforma de streaming Netflix s-a gândit să producă un serial despre viața ei, care ar aduce venituri uriașe. Atât de mari încât Elena Udrea ar putea deveni milionară peste noapte.

 Am primit propunerea când eram în România, dar acum li se pare şi mai interesant că sunt aici”, a declarat blondina pentru gsp.ro.

Întrebată dacă până la urmă se face documentarul, ea a răspuns: ”Da, da, dacă se finalizează discuţiile. A venit o doamnă la mine de la Londra să discute. Mi s-a părut foarte interesant”, a completat Udrea, care a spus că ar primi un milion de dolari.

”În țara lui mango și papaya eu caut mere și pere”

Iar interviul acordat jurnaliștilor de la Gazeta Sporturilor continuă. ” În ţara lui mango, ananas, papaya, maracuja, granadilla, eu caut mere și pere. Stau mult în casă, mă trezesc la cinci că n-am somn, nu mă duc nicăieri, nu-mi place deloc spaniola, sunt convinsă că mă întorc în România”.

Întrebată ce ar face în țară, fostul ministru al Turismului a spus că s-ar apuca de exportul de fructe.

”Da, m-am gândit la export de fructe. Dar e foarte greu. Aici sunt  producătorii. Când mă mai plimb așa, mai fac o poză. Mai văd banane, mango pică pe stradă aici. Mango sunt ca la noi dudele. Primăvara e plin de mango pe străzi. Papaya. Ananasul e foarte  bun. Dar merge foarte încet treaba cu afacerea. Plus că ei au marii exportatori de banane. Dole, spre exemplu”, a mărtuirisit Udrea.

Interviul integral îl citiți aici.

image
image
image
image
image
image
deschidere drum expres oradea jpg
Insomnie - lipsa somn - femeie in pat FOTO Shutterstock
jean hillard captura video jpg
barbat suparat jpg
toaleta freepik jpg
explozie petromidia jpg
Gratar FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net