Cum să te pregătești pentru a petrece Revelionul la munte

Ultima actualizare:

    Sursa Foto: Shutterstock
Sursa Foto: Shutterstock

Petrecerea de Revelion este un eveniment important pentru oricine și o ocazie de a te bucura de trecerea dintre ani într-un cadru festiv, alături de persoanele dragi ție. Cu toate că ai suficient timp să te pregătești, probabil că ai început deja să-ți faci planuri despre locul în care vei sărbători prima zi a anului nou și despre detaliile care te vor ajuta să organizezi o petrecere memorabilă.

Dacă îți dorești să petreci Revelionul într-un cadru relaxat, înconjurat de natură și de aer curat, probabil că ai decis să serbezi trecerea dintre ani la munte, împreună cu prietenii tăi. Totuși, pentru ca petrecerea să fie una reușită și pentru a te asigura că toată lumea se va simți bine, este necesar să te pregătești din timp și să-ți faci deja un plan.

În cele ce urmează îți prezentăm toate lucrurile de care trebuie să ții cont atunci când organizezi o petrecere de Revelion la munte, astfel încât tu și prietenii tăi să vă bucurați de o experiență memorabilă, în siguranță deplină, având în vedere criza sanitară cu care ne confruntăm.  

Cazarea

Cazarea este, fără doar și poate, cel mai important aspect de care trebuie să ții cont atunci când organizezi o petrecere de Revelion la munte. Majoritatea pensiunilor se ocupă cu câteva luni înainte, însă vestea bună este că, dacă începi de acum să cauți un loc de cazare pentru tine și prietenii tăi, șansele de a găsi ceva pe placul vostru sunt foarte mari.

Atunci când alegi pensiunea, trebuie să ții cont de numărul de prieteni alături de care vei merge, de zona în care este localizată, de activitățile pe care le poți întreprinde în proximitatea locului de cazare și a spațiului disponibil pentru a vă desfășura. Totuși, pentru că protecția sanitară este mai importantă decât orice în această perioadă, îți recomandăm să restrângi grupul alături de care vei petrece în seara de Revelion. 

Dacă grupul tău este încă deschis la sugestii, ați putea lua în calcul organizarea petrecerii de Revelion pe plaiurile sucevene și să începeți să căutați deja cazare in Vatra Dornei, o stațiune cunoscută pentru peisajele sale unice și pentru numeroasele atracții turistice din împrejurimi.

Transportul

Pentru a te asigura că toată lumea va ajunge cu bine și în condiții de maximă siguranță la cabana unde veți organiza petrecerea de Revelion, este necesar să stabilești împreună cu prietenii tăi ce mijloc de transport veți folosi. Având în vedere criza sanitară actuală și faptul că majoritatea cabanelor sunt situate în zone în care mijloacele de transport în comun nu ajung, automobilele personale sunt cele mai recomandate.

Deoarece nu toată lumea are o mașină, este important să stabiliți dinainte cum vă veți grupa, dar și să stabiliți traseul. Ține cont de faptul că, în perioada sărbătorilor, drumurile spre munte pot fi destul de aglomerate, așa că încearcă să afli care este cel mai rapid traseu spre destinația ta în această perioadă.

Cumpărăturile

Avantajul petrecerii Revelionului la o cabană stă în faptul că tu și prietenii tăi veți avea parte de libertate absolută, însă acest lucru înseamnă, totodată, că trebuie să vă gospodăriți și să vă procurați din timp toate lucrurile de care aveți nevoie. Pentru a nu uita să cumperi anumite produse și pentru a te asigura că toată lumea este mulțumită, e bine să realizezi, împreună cu toți participanții la petrecere, o listă de cumpărături.

Ține cont de preferințele tuturor și include-le în listă dacă toată lumea este de acord, însă nu uita de produsele de bază, precum apă, șervețele, pahare de unică folosință, tacâmuri sau farfurii. De asemenea, atunci când stabiliți câtă mâncare și băutură să luați cu voi, fă un calcul și asigură-te că vei cumpăra o cantitate suficient de mare încât să fie îndeajuns întregului grup. Pentru a fi în siguranță deplină, asigură-te că grupul care va merge la cumpărături este format din maxim trei persoane și că veți respecta normele sanitare de protecție. 

Dacă ești organizat și te pregătești din timp pentru toate detaliile, este foarte simplu să organizezi o petrecere perfectă de Revelion, pe care să ți-o amintești pentru mulți ani de-acum înainte. Adună-ți încă de acum prietenii apropiați și propune-le să celebrați trecerea dintre ani într-un cadru unic, în care să vă puteți bucura de o noapte memorabilă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Halep jpg
image
image
image
image
image
image
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
the landlord opened the door with a pending key home selling ideas home mortgage free photo jpg
monezi jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net